Betöltés...

Eladó 117 nm-es Felújítandó Üzlet Dunapataj 51-es főút mellett

Ár: 22.900.000 Ft

Bács-Kiskun vármegyében, Dunapataj nagyközségében a következő ingatlant kínálom eladásra. Az 51-es főúton húzódó korábban vegyesboltként, később tápboltként működő bolt zárt parkolóval, udvarral és két utcai kapubejáróval rendelkezik. Az összeközművesített üzlet riasztórendszerrel, ipari árammal, éjszakai árammal, klímával is el van látva. A víz és villanyvezetékek korszerűsítve lettek. Az üzlethelyiséghez raktárak, fürdőszoba wc-vel tartozik, valamint pince is megtalálható. Ezen kívül egy külön bejáratú egy szoba, konyha, fürdőszoba van kialakítva. A telek területe 483 m2, hasznos alapterület 117 m2.
Dunapataj folyamatosan fejlődő nagyközség, a festői szépségű Szelidi-tó 5 km-re található a településtől. A tó adottságai, jótékony hatása közismert az itt és környéken élők valamint a nyaralni, pihenni vágyók körében. Vevő ügyfeleinket ingyenes hitel- és CSOK tanácsadással, valamint teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában
Tulajdonságok
Település: Dunapataj
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Üzlet
Utca: 51-es főút mellett
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 117
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó 117 nm-es Felújítandó Üzlet Dunapataj 51-es főút mellett " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: OTP Ingatlanpont iroda