Betöltés...

Eladó vendéglátó Pusztaszentlászló, Pusztaszentlászló

Ár: 580.000.000 Ft

Eladóvá vált egy Termálfürdő Zala megye közepén, lankás dombok ölelésében, Zalaegerszeg és Nagykanizsa között félúton!

A pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő és Kemping 102.692 m2-en terül el rendezett, parkosított, körbekerített területen. A létesítmény 1000 m2 épületegyüttest, 6 medencét, 250 fő befogadására alkalmas kempinget, 54 db lakókocsibeállót takar.

A Termálfürdő saját termálkúttal rendelkezik, melyből 48,5 C fokos "közepes ásványianyag tartalmú lágy, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, fluoridos hévíz" tör elő. A termálkút vízjogi üzemelési engedéllyel rendelkezik.

A létesítmény jó állapotban van, műszakilag teljesen felszerelt, téli időszakban is használható, jelenleg nem üzemel.
Az alábbi épületek kerültek felépítésre: fogadó épület, főépület, büfék, pavilon, mosó, vasalóépület, főző-mosogató épület, szabadtéri étkező védtetővel, kemping vizesblokk, lakókocsi beálló, fúrt kút, garázs, kemping, étkező-társalgó sátor, prkoló, termálkút, valamint lakások.

A főépületben öltözők, fedett medence, vendéglátóegyég, valamint 2 lakás került kialakításra. Az épület egyik szárnya az új tulajdonos elképzelésének megfelelően alakítható ki (további lakások, vagy privát sauna stb). A főépületben kapott helyet a szauna, a gőzkabin és a jakuzzi is.

A termálfürdő területén 6 medence épült 1162 m3 medence térfogattal: 3 gyógy (ülő, zárt, nyitott), valamint a sportmedence és 2 gyermekmedence különféle vízielemekkel, így a család minden tagja kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogén-karbonátos gyógyhatású hévíz jótékony hatását.

A Termálfürdő szomszédságában a Kemping kínál szálláslehetőséget. A 250 férőhelyes kempingben 54 lakókocsi-beállóval, egyedi víz-, villanycsatlakozással, internet elérhetőséggel, büfés vendéglátóegységekkel, ingyenes parkolással áll rendelkezésre.

Az 580 millió forintos vételár az épületen kívül magában foglalja a fürdő közvetlen környezetében elterülő közel 30 ezer négyzetméternyi, művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet is. A jelenlegi tulajdonos itt korábban egy gyógyszálló kialakítását tervezte.

A termálfürdő komplexum befektetési célra kiválóan alkalmas, a fürdő újbóli megnyitásával és a kemping újraindításával jelentős bevételre tehet szert a befektető, valamint a terület tovább fejleszthető, akár gyógykomplexum, akár szálloda építésével.

Az ingatlan értékét tovább növeli, hogy a pusztaszentlászlói halastó a létesítmény közvetlen közelében található, így a horgászat szerelmesei is megtalálják a szabadidő hasznos eltöltésére a lehetőséget. De túrázni, kirándulni, biciklizni is lehet ebben az idilli környezetben, ahol erdők, mezők nyújtanak további lehetőséget a kikapcsolódásra. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365832
Tulajdonságok
Település: Pusztaszentlászló
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Pusztaszentlászló
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó vendéglátó Pusztaszentlászló, Pusztaszentlászló" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat