Betöltés...

Állandó vendégkörrel bíró vendégház kiváló helyen,fürdő mellett falusi CSOK-ra alkalmas településen - Szulok

Ár: 54.900.000 Ft

Csokonyavisonta és Barcs között  a Somogyság déli részén  található  településen – Szulokban több funkciós ház nagy telekkel kiváló helyen eladó.
 
A nagyon jó állapotú  ingatlan több részből áll, az utcafronton elhelyezkedő 120 nm-es  2 szintes családi ház földszintjén a tulajdonosok élnek. Itt egy nappali,  nagy méretű konyha, kamra, fürdőszoba wc-vel, külön wc, két hálószoba  van kialakítva. Az emeleten már vendégtartásra is alkalmas 4 szoba két fürdőszobával és egy konyha található.
 
A hátsó épület –melyet az elsővel egy lépcsőház köt össze- jelenleg szálláshelyként működik.
Itt a 116 nm-en étkező, nappali, mosókonyha és 5 apartman van kialakítva , mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik. Minden szoba klímatizált és az új napelemnek köszönhetően a villanyszámla télen is 0 Ft.
 
Az apartmanok mögött egy önálló   2 szobás lakás  van konyhával és fürdőszobával , mely a közelmúltban  lett felújítva. Új villamosrendszer  lett kialakítva, új bojlert szereltek fel, a padozat is új.
 
A fűtést nagyon gazdaságosan a külön kazánházból  működtetett vegyes tüzelésű kazán biztosítja .
 
 
A kert végében gazdasági épületek állnak.
 
A K-NY-i tájolású ingatlan egy szép, rendezett  telken fekszik. A ház mellett 3 autó számára helyet biztosító  fedett beálló és egy  20 férőhelyes zúzott köves  szabadtéri parkoló van.
 
Az ingatlan jelenleg vendégházként működik, visszatérő , stabil  német vendégkörrel rendelkezik .Méreténél fogva nagyobb vadásztársaságok elhelyezésére is alkalmas.
 
A településen  csendes utcái, a központot díszítő park, a horgászatra alkalmas tó, a strandolási és a termálfürdőben  gyógyulási lehetőség  sok pihenni  vágyó és kikapcsolódást kereső   vendéget biztosít.
 
Vadászati, lovaglási lehetőség is van  a közelben.
 
Sok lehetőséget rejtő- több generáció biztonságos  együttélését biztosító, de sok más  hasznosítási és megélhetést adó  (falusi turizmus, ifjúsági szállásra, vadászat ) ingatlan nagyon kedvező áron .
 
 
Új ár:  54,99 M  Ft
 
 
 
 
 
Tulajdonságok
Település: Szulok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Hotel, panzió
Telek nagysága (m2) : 9055
Épület hasznos területe (m2) : 350
Szobák száma: 8
Félszobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Állandó vendégkörrel bíró vendégház kiváló helyen,fürdő mellett falusi CSOK-ra alkalmas településen - Szulok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: EF-ES Bt.