Betöltés...

2020-ban teljesen felújított, tágas vendégkörrel rendelkező étterem - Kaposvár

Ár: 89.000.000 Ft

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a KAPOSVÁRI ÉTTERMÉT.
A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI ÉTTEREM jellemzői:
Kaposvár közkedvelt városrészében a kaposfüredi városrészben jó üzleti kondíciókkal rendelkező, exkluzív étterem eladó. Az étterem 2020-21-ben teljes felújításon esett át. Modern, ízléses belső tér, új berendezéssel, teljesen felújított konyha ( komplett berendezés inox anyagú, új konyhai gépekkel ) az udvari részen teljesen térkövezett berendezett terasszal, az étterem előtt a balkonon pár asztallal ( kávézó terasz ). Saját éttermi applikáció online rendeléshez. Saját kiépített kamera rendszer. Az étteremben 50 fő, a kis étteremi részben 20 fő, a teraszon 40 fő, a balkonon 10 fő férőhelyen fogyaszthatnak a vendégek. Az épület három szintből áll, a pincében raktárak, tárolók, a földszinten az éttermi részek, az emeleten az irodák és a dolgozói szociális helyiségek kaptak helyet. Az étteremhez saját parkoló tartozik az udvaron is 10-15 autó parkolhat, a közterületen ingyenes parkolási lehetőség korlátlan számban használható. Az étterem minden engedéllyel rendelkezik és jelenleg is üzemel, céggel együtt eladó. Nagy előnye az hogy szinte semmit nem kell rákölteni, kiválóan bevezetett üzletpolitikája , igényes vendégkört vonz nap mint nap. A vendéglátó egység napi igényes menüt is kínál , melyet házhoz is szállít, továbbá a la carte étlappal működő étterem népszerű , igényes hely lett a környéken. Az ingatlan tehermentes a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető , egy napot sem kell szüneteltetni a működtetést.

Kedvezményes gáz szerződés 2025-ig.
Kedvezményes villany szerződés 2023-ig.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI ÉTTEREM, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Vendéglő, étterem
Telek nagysága (m2) : 1011
Épület hasznos területe (m2) : 348
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 114 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "2020-ban teljesen felújított, tágas vendégkörrel rendelkező étterem - Kaposvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lido HomeKaposvár Ingatlaniroda