Betöltés...

Eladó 1260 nm-es Újszerű állapotú Hotel, panzió Mocsa Boldogasszony puszta

Ár: 200.000.000 Ft

Mocsa Boldogasszony pusztán, lovas udvarház raktárakkal, nagy területtel, bővítési, fejlesztési lehetőségekkel eladó!
A telek területe összesen 23.345 m2, kivett gazdasági épület, udvar besorolású. A telek beépített területe 1.260 m2, mely 4 lakóépületből és 3 raktár épületből áll. A lakóépületek kiválóan hasznosíthatóak munkásszállóként vagy falusi turizmusra szálláshelyként. Három lakóépületben, 621m2 területen, összesen 26 szoba és 3 vizes blokk került kialakításra, a negyedik épületben pedig, mely 200m2 alapterületű, 2 nappali, 8 szoba és 8 fürdőszoba található. A 3 raktárépület összesen 436m2.
A telek beépíthetősége 30%, építménymagasság maximum 7,5 méter. A terület megosztható, legkisebb kialakítható terület 3000m2.

A környező erdő és tavak vonzzák az aktív kikapcsolódásra vágyókat, így például egy kalandpark és panzió kiépítése esetén, a gyors megtérülés garantált! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Tulajdonságok
Település: Mocsa
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Hotel, panzió
Utca: Boldogasszony puszta
Telek nagysága (m2) : 23345
Épület hasznos területe (m2) : 1260
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó 1260 nm-es Újszerű állapotú Hotel, panzió Mocsa Boldogasszony puszta " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó