Betöltés...

Pécsen 1900m2 ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok eladó.

Tulajdonostól mélyen áron alúl eladó Pécsen az Iparsziget utcában 1.900 m2-es 3 szintes felújított irodaház, műhely és csarnok. A telephelyre teherautók súlykorlátozás nélkül hajthatnak be. Az épület mellett közvetlenül 15-20 gépkocsi parkoló áll rendelkezésre.

Irodaház:
Az irodaház 3 szintes épület, mely lépcsőházzal és 500kg teherbírású hidraulikus teherfelvonóval rendelkezik. Mind a három szinten található női-, férfi mosdók, tisztítószer raktárak, berendezett konyhák. Szintes alapterület 329m2. A földszinti nyílászárók biztonsági védőráccsal vannak ellátva. Az I. és II. emelet 2009. évben teljes felújításon ment át, míg a földszint 2011. évben lett felújítva. Az árnyékolást szalagfüggöny biztosítja. A szobák számítógép hálózat előkészítéssel és új tükörreflexes lámpatestekkel vannak felszerelve.

Északi épület:
Az északi épületszárny összesen 380m2, mely kettő nagyobb (128m2, 134m2) és kettő kisebb (10m2, 8m2) 3 méter belmagasságú teremből áll. A lapos tetős épület teljes mértekben új PVC alapú tetőszigeteléssel és csatorna vízvetővel lett ellátva 2014. évben. A belső udvaron található rámpa teherautó plató magasságú így a rakodást szintben is el lehet végezni. Targonca feljáró rámpa a keleti udvar részen is ki lett alakítva.

Nagycsarnok:
Az irodaházhoz kapcsolódik egy 624m2-es, 6 méter belmagasságú, fűthető, targoncával járható csarnok, melyből egy ajtón keresztül az északi épületbe is átjárás biztosítható. A csarnokban 2 tonnás darupálya található, mely a nyugati féltetős udvar fölé fut ki. A csarnokba egy épített betonrámpán keresztül akár gépkocsival, teherautóval,targoncával is megoldott a közlekedés. A gyalogos főbejárat mellett található 2db 10-10m2-es művezető iroda. A nagycsarnok folyosójáról nyílik a kazánház, tisztítószer tároló, szociális blokk. Ez a folyosó ősszeköttetésben van az irodaház nagytermével.

Kazánház:
Az épület fűtéséről kettő darab Buderus Logano G334 114kW-os gázkazán gondoskodik. A fűtésrendszer úgy lett méretezve, hogy bármelyik kazán képes teljes egészében előállítani a fűtéshez szükséges melegvizet, míg a másik tartalékot képez. Kettő különálló gázfogyasztás mérő tartozik a kazánokhoz, mely az esetleges fűtés megosztás elszámolásánál lehet hasznos. Minden fűtött irány duplikált keringtető szivattyúval van ellátva az esetleges meghibásodás esetére. A két kazán külön kéménnyel rendelkezik.

Villamos energia:
Az ingatlan villamos energia betáplálása saját 20kV-os transzformátorról van megoldva. A lekötött villamos energia
igény szerint növelhető 3x200 amperig. Az ingatlanban az irodaház villamos mérése ki lett alakítva, valamint külön mérő tartozik az északi épületrészhez és külön mérő a nagycsarnokhoz. A digitális főmérő a transzformátor alatt a
mérőszekrényben található.

Ivóvíz ellátás:
Külön vízórával rendelkezik a nagycsarnok és külön mérőórával az irodaház. Az északi épületben almérő lett kialakítva. (Az ingatlan sok éve folyamatos bérlővel rendelkezik - kizárólagos 1/1 tulajdonú. Ár: B
Adatlap
Ár: 146.000.000 Ft
Település: Pécs
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok
Utca: Iparsziget
Telek nagysága (m2) : 2702
Épület hasznos területe (m2) : 1900
Szobák száma: 12
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.05.26
Eddig megtekintették 17 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Tóth.József
Pécsen 1900m2 ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok eladó. Pécsen 1900m2 ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok eladó. Pécsen 1900m2 ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok eladó. Pécsen 1900m2 ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok eladó. Pécsen 1900m2 ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok eladó.
Lehetőségek
Megosztók

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Pécsen 1900m2 ipari ingatlan-irodaház-műhely-csarnok eladó." című hirdetést látja. (fent)Üzleti ingatlan hirdetések: Eladó üzlethelységek vendéglátóhelyek boltok...

A rovatban található eladó üzlethelységek, boltok - vendéglátóhelységektől kezdve a hentes bolton keresztül a fodrász üzlethelységig, minden üzleti ingatlan.

TIPP. Működő üzleti ingatlan, üzlethelység vásárlása esetén érdemes lehet a bejövő / átmenő forgalmat felmérni úgyis, hogy - az eladó megkérdezésén felül - akár napokig az üzlethelységben jelen vagyunk.