Betöltés...

Eladó 198 nm-es Újszerű állapotú Iroda, irodaház Budapest XXI. kerület Csepel-Művek

Ár: 59.900.000 Ft

Budapest XXI. kerületében, a Szent Imre téri HÉV megállótól pár perc sétára, a Csepel Művek területén, 198m2 alapterületű iroda, akár hosszú távú, jó nevű céges bérlővel együtt eladó. BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ, A JELENLEGI BÉRLŐ ÉVEK ÓTA BÉRLI ÉS HOSSZÚ TÁVON MARADNA IS AZ INGATLANBAN! Az iroda egy 3 szintes irodaház 3. emeletén található, az épület földszintjén üzlethelyiségek, az emeleteken különböző alapterületű irodák kerültek kialakításra, 2 db lécsőház és 2db lift is rendelkezésre áll. A 198m2 alapterületű helyiségben, egy nagy közös irodatér és több kisebb privát iroda is kialakításra került. A KÖRNYÉKET KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA ÉS KÖZLEKEDÉS JELLEMZI! BUDAPEST EGYIK KEDVELT KERÜLETÉBEN JUTHAT RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON IRODÁJÁHOZ!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Iroda, irodaház
Utca: Csepel-Művek
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 198
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 77 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó 198 nm-es Újszerű állapotú Iroda, irodaház Budapest XXI. kerület Csepel-Művek " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó