Betöltés...

Panzió üzemeltetésre

Ár: 650 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Keresünk üzemeltetőt!

Egerben jól bevezetett, igényesen berendezett 10 szobás panzió és 40 fős, teraszos étterem, Üzemeltetésre ,saját hasznosítással !!Keresünk vállalkozókat ,szakmai képzettség előny.Érdeklődni személyesen időpont egyeztetéssel.



Egerben, a 25-ös főútvonal melletti részen egy jól bevezetett 40 fős étterem terasszal és a hozzá tartozó 10 szobás családi panzió berendezésekkel keres üzemeltetőt.



Az épület 392 m2-es, 3 szintes és tartozik hozzá még egy 40 fő befogadására alkalmas étterem és terasz is. Földszintjén étterem és konyha, az első szinten 8 szoba, a tető térben 2 apartman található. A panzió és az étterem minden engedéllyel rendelkezik. Külön engedély van a panzió és külön az étterem üzemeltetésére. Az étteremre kiszállítással egybekötött értékesítésre is megvan az engedély. A konyha és a szobák teljesen felszereltek. A panzióban saját mosoda működik (2 db nagyüzemi mosógép és 2db szárító gép). A bekamerázott parkoló - mozgásérzékelő világítással rendelkezik - 20 autó befogadására alkalmas. A Havi díj személyesen egyeztethető az igények és a képzettségnek megfelelően.



A kiszállítási engedéllyel is rendelkező konyhai rész és az étterem szakmai üzemeltetésre hosszú távra akár külön is kiadó!

A konyha bérleti díja 250.000 Ft+ÁFA/hó, a konyha + étterem + szolgálati lakás bérleti díja 450.000 Ft/hó. A Panzió és az étterem együtt 650e és áfa !

Érdeklődni: 06 30 636 8112 telefonszámon lehet. A szolgálati lakás mérete: 1 szoba fürdővel, 2 fő részére.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Eger
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Keresek (felvásárlás)
Tipus: Panzió
Utca: Egri út
Telek nagysága (m2) : 500
Épület hasznos területe (m2) : 360
Szobák száma: 10
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: Félemeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 168 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Panzió üzemeltetésre" című hirdetést látja. (fent)