Betöltés...

3749 négyzetméteres, jó állapotú, pincés, utcai, eladó ipari - Komárom

Ár: 1.100.000.000 Ft

Komáromban a szlovák határtól is csak mintegy 200 méter távolságra forgalmas csomópontban eladó egy igényesen felújított és karban tartott állapotú ipari ingatlan.

A 3749nm összterületű komplexum egy 5597nm-s saroktelken helyezkedik el, stratégiailag is előnyös pozícióban. Az épület két blokkból áll, egy három szintes 637nm összterületű 19 szobás irodarészből, valamint egy 3112nm-s ipari ingatlanrészből, amely tartalmaz minden olyan kialakítást, amely a kategóriájában megfelelő működéshez szükséges. Ide értve többek között a tágas 1182nm-s csarnok, géptermet, irodát, raktárt és dolgozók részére szükségesen kialakított öltözők, szociális helyiségek, étkező stb.

Az ingatlan teljes egészében alápincézett, amely raktározási, vagy egyéb tevékenységre is kiválóan alkalmas.

Az ingatlan jelenleg is versenytársaihoz képest kiemelkedő nyomdai funkciót lát el a legkorszerűbb technikai feltételekkel, berendezésekkel felszerelve.

Az ingatlan üzemeltetésre készen, teljes gépparkjával együtt kerül értékesítésre. A teljes kialakítás és gépállomány a feltüntetett vételár részét képezi.

Amennyiben Ön kiterjesztené, esetleg átköltöztetné nyomdaipari vállalkozását, akkor nem kell tovább keresnie az ideális helyszínt és ingatlant, hanem ajánlatomat megtekintenie!
Tulajdonságok
Település: Komárom
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Gyárépület
Utca: Városközpont
Telek nagysága (m2) : 5597
Épület hasznos területe (m2) : 3749
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.03.21
Eddig megtekintették 354 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "3749 négyzetméteres, jó állapotú, pincés, utcai, eladó ipari - Komárom" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum