Betöltés...

Edelényi bejáratott vállalkozás, pizzéria lakóházzal eladó

Ár: 32.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladóvá vált kiöregedés, betegség miatt egy jól működő vállalkozás.
Pizzéria és vendéglőként működik 12 éve.
A vállalkozás hírnevét illetve a teljes konyhai felszereltséget, az ingatlant, a hozzá tartozó telket kínálom eladásra.
Az épület a 12 évvel ezelőtti induláskor teljes felújításon ment át. Falazata tégla, szigetelt. A villamos vezeték felújításra került. Ipari áram ill. lakossági áram is megtalálható. 220V ill 380V (3 fázis)
Az ingatlan 240nm2 területű, földszint és emeletből áll. Melyeket benti lépcső(felújított fa lépcső) köt össze. A földszinten található az étterem rész, egy HACCP rendszernek megfelelően kialakított konyhával. Az eszközök előírásoknak megfelelnek. A konyhán kívül, zöldség-előkészítő, fehér-mosogató, húselőkészítő, iroda, női, féri mosdó WCvel illetve egy 2 helyiséges raktár található.
Az emeleti részen 2 szoba felújítva, melyekben külön zuhanyzási lehetőség található. Ezen kívül 90%-ban kész 2 szoba+1 nappali. Az adottságok illetve az igény itt panzió kialakítási lehetőséget kínál .A fsz-i részen radiátorok és padlófűtés , az emeleten szintén a kettő kombinációja található.
Elhelyezkedése: Központi. A pizzéria a felújított edelényi L’Huillier - Coburg-kastélyal szemben helyezkedik el . Szomszédságában van a busz végállomás, a gimnázium ill. a kp-i általános iskola. A vendégek kényelmét szolgálja továbbá a kb 50nm2-es , Nagy parkolóval rendelkezik, mely a megállási lehetőséget maximálisan kiszolgálja.
A kert 1000nm2-es, melyben gyümölcsfák találhatóak, ill egy garázs. A ház alatt található pincerészben helyezkedik el a fűtési rendszer egy része. A házban gáz ill. kazán biztosítja az otthonos meleget.

Természetesen nem tudom az összes előnyét felsorolni, látni kell és élni a lehetőséggel, melyet a vállalkozás nevének, elhelyezkedésének köszönhet. !

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Edelény
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Vendéglő és lakóház vagy panzió
Utca: Borsodi út 20
Telek nagysága (m2) : 1000
Épület hasznos területe (m2) : 240
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 782 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Edelényi bejáratott vállalkozás, pizzéria lakóházzal eladó" című hirdetést látja. (fent)