Betöltés...

Eladó földterület Verőce, Eladó ház Verőcén

Ár: 39.900.000 Ft

*** Verőcén eladó ház gyönyörű panorámával ***

Eladó Verőcén, a Fehér-hegyen egy 84 nm alapterületű, életvitelszerű lakhatásra alkalmas ház (a tulajdoni lap szerint: gyümölcsös és gazdasági épület; telek mérete: 805 nm).

A téglából épült ingatlan hőszigetelt - a külső fal szigetelése kb. 7,5 cm - és műanyag nyílászárókkal ellátott. A 3 szintes ház beton födémes és cserépfedéssel van ellátva.

A szuterén szinten helyet kapott egy nappali étkezőrésszel, egy főző helyiség - melyben a mosógép, a sütő és mosogató kapott helyet - , egy tusolós fürdőszoba, egy gépészeti helyiség és egy kamra.

A földszinten található egy hálószoba, egy wc mosdókagylóval és a hatalmas terasz gyönyörű panorámával. Az itt található teraszajtó UV álló és hőszigetelt.

A tetőtérben szintén helyet kapott egy hálószoba egy picike, leválasztott wc-vel.

Víz, villany be van vezetve az ingatlanba. A fűtésről központi fatüzelésű kandalló gondoskodik, radiátorokkal. A víz vétel ciszternából történik, valamint kútfúrásra van lehetősége az új tulajdonosnak.

A kert hatalmas és tele van gyümölcsfával (szilvafa - debreceni muskotály, 3 db cseresznyefa és 4 db diófa). A kertben található egy 15 nm-es, fából készült melléképület, továbbá egy fedett, beton alapokon álló kiülős rész.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele ebbe az épületbe, melyet a természet és a nyugalom vesz körül. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372729
Tulajdonságok
Település: Verőce
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Eladó ház Verőcén
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Termőföld rovaton belül a(z) "Eladó földterület Verőce, Eladó ház Verőcén" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat