Betöltés...

Eladó 50 nm-es Tanya Jászberény

Ár: 43.000.000 Ft

Város közelében keres tanyát?
Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, hogy saját otthona legyen egy kedvező helyen, ahol a természet közelsége és a városi élet előnyei is élvezhetők.
Az ingatlan kiválthatja azok érdeklődését, akik egy harmonikus és jól megközelíthető otthonra vágynak, kiemelkedő jellemzőkkel, mint egy fúrt kút, amely gazdaságosságot és önállóságot kínál az új tulajdonosának.
Természetesen az ingatlan gazdálkodásra vagy éppen állattartásra kiválóan alkalmas!Akár lovarda építésére, lovak tartására is alkalmas lehet.A terület közel 5.000 nm, így akár új építésű ingatlant is építhet rá.A területen ipari áram is található.
Ennek az ingatlannak a helyszíne egyedülálló, egyrészt a főútvonal közelsége miatt, amely gyors kapcsolatot biztosít a szélesebb környékkel, másrészt az elszeparált, saját út által kínált lehetősége miatt, amely mentes a város zajától és forgalmától.
Ez a különleges ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy nyugodt és csendes környéket keresnek, mégis szeretnének gyorsan eljutni a városközpontba. 
Eladó egy napfényes, kiváló helyen fekvő ingatlan, mely főútvonal mellett helyezkedik el, saját úttal és fúrt kúttal rendelkezik.Szeretné megtekinteni az ingatlant? Kérem keressen telefonon!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!
Tulajdonságok
Település: Jászberény
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Művelés: Tanya
Telek nagysága (m2) : 4990
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Termőföld rovaton belül a(z) "Eladó 50 nm-es Tanya Jászberény" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Jászberény