Betöltés...

Erdős telek eladó Dobogókőn

Ár: 11.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A telek helyzetét az 1. kép mutatja. Az útleágazás a parkoló nyugati széle után 15-20 m-rel következő helységnévtáblától kb. 100 m-re, a telek a leágazástól további kb. 100 m-re van.
A Vörösmarty utcára nyíló telket (2. kép) kerítés veszi körül 20 cm magas betonlábazattal, 2,0 métereként 40 mm-es vascső tartóoszlopokkal, 1,40 m magas gépfonattal. Az utcai fronton a gépfonat alsó részét 0,7 m magasságú merev vasrács követi vaddisznók ellen. A kerítés nyugati szakasza plusz a szomszédos telek előtt folytatása és a makadámút között kb. 3 m széles füves sáv van, amelyen autók parkolhatnak. A délnyugati sarok közelében kétszárnyas vaskapu van, amelyhez enyhe emelkedő vezet fel, a felső 1,1 m-én kibetonozva, a telken pedig a kapuk teljes nyílási mélységéig (1,5 m) vízszintes betonnal fedve (3. kép).
A délnyugati sarokban lévő vízóraakna (4. kép) betonból van, és a fedele egy felnyitható vaslap.
A terep a kaputól kezdve lankán emelkedik. A kerítéstől 20 m-re egy bevágással kialakított vízszintes területen két egybeépített, külön-külön 6,14×4,62 m alapterületű csehszlovák gyártmányú Éva típusú faház áll betontömbökön. Tájolásuk kelet–nyugati, az ajtók délre, az ablakok délre és északra nyílnak. A faházaknak forgalmi értéke nincs.
A házakhoz gyalogösvény vezet, amelynek felső, kissé meredekebb 8 m-e betonból van (5. kép). A betonszakasz elejének nyugati oldalán egy kerti vízcsap van, mögötte szintén nyugatról egy a terepbe vágott vízszintes területen kövekből kirakott tűzrakóhely van, amelyet északon egy 0,4 m magas, betonnal fedett kőfal választ el a fölötte folytatódó emelkedőtől. A betongyalogút keleti oldalához 15 m hosszban kettős, autók által kijárt sáv vezet fel. A házak saját teraszának belső falán van a villanyóra.
A házak középső szakaszán lévő terasz előtt 2,5 m szélességben betonterasz van, amely 0,2-0,3 m-rel emelkedik ki a környező térszínből, és 0,2 m-rel van a házak teraszának szintje alatt. A betonterasz keleti végének előterében kb. 2-3 m távolságban van a földdel fedett beton szikkasztó.
A házak mögött, északon, max. 0,8 m magas bevágás után (amely a házak mentén mindkét oldalon dél felé kanyarodva ér véget) folytatódik a telek emelkedése.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pilisszentkereszt
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Vörösmarty utca 6.
Telek nagysága (m2) : 1046
Telek beépíthetősége (%): 10
Övezeti besorolás: üdülőövezet
Extrák: villany, víz, csatornázás, csendes, könnyen megközelíthető
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 3136 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Erdős telek eladó Dobogókőn" című hirdetést látja. (fent)