Betöltés...

Versegen eladó egy lakóövezeti 875 nm-es, 30%-ban beépíthető telek, falusi CSOK is igénybe vehető!

Ár: 6.990.000 Ft


Versegen eladó egy lakóövezeti 875 nm-es, 30% beépíthetőségű építési telek, melyhez falusi CSOK is igénybe vehető!
Szeretne elszakadni a nagyvárosi életviteltől és megszabadulni a zajos, impulzusoktól pezsgő, örökmozgó várostól? 
Elsősorban a természet szerelmeseinek ajánlom ezt a fantasztikus adottságú telket, melyen megálmodott házukat építhetik fel, úgy ahogyan azt a romantikus estéken együtt rajzolták le a szeretteikkel, azóta is gondosan megőrizve a már ezerszer agyonhajtogatott papírlapot. 
Úgy tartják, egy házon mindent ki lehet cserélni, csak a környezetét nem. Ez a varázslatos és nyugodt táj boldog telekszomszédja lehet, miközben az lesz az érzése, hogy egy óriási réten lakik, köszönhetően a hatalmas napraforgóval beültetett földeknek, melyek körülveszik ezt a rendkívüli örökpanorámával rendelkező földterületet. 
A város peremén, csendes, átmenőforgalomtól és közvetlen szomszédoktól mentes, de közvilágítással ellátott aszfaltozott utcában találjuk, a közművekkel és kerítéssel körbevett telket. 
Itt csak a természet vesz körül minket és ez annyira igaz, hogy amikor ideértem 2 nyúl is ugrándozva fogadott. Mit szólna hozzá, ha ez válna azonossá az otthon fogalmával? 
Tehát ha már megtervezte, lerajzolta és kigondolta hány szobája, mekkora konyhája, milyen fürdőszobája legyen házának, itt most mindezt valóra válthatja, hiszen az alapoktól a kertrendezésig minden az Ön fantáziáján múlik. Építhet akár két házat is és élhet 2 generáció is ezen a fantasztikus telken, ha pedig egyet építene, akkor 260 nm-es alapra is helyezheti azt, akár 2-3 szinten. 
A telek mérete még azt is lehetővé teszi, hogy a tulajdonos megtermelje a saját szükségletét zöldségekből és gyümölcsökből, amivel a költségeit jelentősen csökkentheti. 
A kulturált kis településen, szinte minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, legyen az akár bevásárlási lehetőség, posta, orvosi ellátás, mely mindössze pár perces sétával elérhető. Minden utca aszfaltburkolattal rendelkezik, illetve a településnek saját szennyvíztisztító telepe és szennyvízcsatorna-hálózata van (természetesen kiépült a víz, áram, gáz és internet infrastruktúra is). A fejlődés alapját jelentő jó elérhetőségen kívül a település kiváló természeti adottságokkal rendelkezik. Így például ipari termelés hiányában a levegőminőség kitűnő, a termőföld és az erdők nem szennyezettek, a település alatt pedig nagyon jó minőségű két termálvízbázis található. Versegtől 10 km-re található az M3-as autópályán Kartal, Aszód, Gödöllő vonalán 40 percen belül elérhető Budapest. 
Amennyiben távol a város zajától, de mégis nyugodt környezetben, tiszta jó levegőn, a fővárostól nem messze szeretne élni, kikapcsolódni vagy akár befektetni, ez kiváló lehetőség. Legyen ez a telek új kezdetek helye – építkezzen és teremtsen emlékezetes pillanatokat ezen a területen! Hívjon mielőbb, hogy biztosan öné lehessen ez a rendkívüli lehetőség!


Tulajdonságok
Település: Verseg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 875
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Versegen eladó egy lakóövezeti 875 nm-es, 30%-ban beépíthető telek, falusi CSOK is igénybe vehető!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien