Betöltés...

Eladó 0Építési telek, Ercsi

Ár: 30.000.000 Ft


Kiváló áron építési telek eladó ERCSIBEN!!

ERCSI, Fejér megyében, a Duna jobb partján fekszik, a megyeszékhely Székesfehérvártól 50, a fővárostól 30 km távolságra.

A 8100 fős Ercsiben található Panoráma utcában, közel a Dunához, 705 m2-es, teljes közműves építési telek eladó! A telek lakóövezeti besorolású, és 30 %-os beépíthetőségű. A telek elkerített. A telken belül víz, csatorna, villany, / 380 V ipari áram is / A gázcsonk a telken belül található. 

A városnak van vasúti- és távolsági busz közlekedése közvetlenül Budapestig, illetve helyi járatú buszközlekedessel is rendelkezik, valamint a 6-os főút keresztül megy a településen.

Létesítmények a városban: .Iskolák, óvodák, Művelődési Ház, Könyvtár, Színház, Sportcsarnok, Úszómedence, Labdarúgó -és kézilabda csapat, Emlékművek, Szobrok,  Emlékmúzeum, Kápolnák, Templomok, Tűztorony, Obeliszk, Kastély.

Egészségház, fogorvos, labor, felnőtt és gyermek házi orvosi szolgálatok, teljes körű szakrendelések röntgennel és ultrahanggal kiegészítve szinte  minden szakterületen több orvossal, foglalkozás-egészségügyi szolgálat, védőnői szolgálat, ügyeleti ellátás, gyógyszertárak és ügyeletes gyógyszertár is!

Üzletek: több Spar, Reál, pékségek, barkácsboltok, festékboltok, ruházati üzletek, papír-írószer, virágüzletek, ajándék-küldési szolgáltatás  stb.

Taxi, fagyizó, éttermek, pizzázók (házhoz szállítás is) stb.

Jó közlekedéssel és jó infrastrukturával ellátott város, élhető családoknak is, egyedülállóknak is, autóval nem rendelkezők számára is.

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

Gesztenye Ingatlan

 


Tulajdonságok
Település: Ercsi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 705
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.26
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Eladó 0Építési telek, Ercsi" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gesztenye Ingatlan