Betöltés...

Eladó telek Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca

Ár: 8.900.000 Ft

A telek Baja város legújabb innovatív fejlesztését érintő területén található az Újvárosi lakótelep közvetlen közelségében. A telek előtt halad el a város nyugati felének lüktető közlekedési vénáját betöltő Bajcsy -Zsilinszky utca. A telekkel szemben a régi gyárépület átalakulásával egy új butiksor, irodák és lakóövezet kialakítása van folyamatban, térköves járdákkal és parkolókkal. A környéken kiépített infrastruktúra található, az övezet tömegközlekedése nagyon jó. A telek közvetlen közelségében boltok és bevásárló központok találhatóak. Pár perc sétára található a Bajai Türr kilátó, a Sugó és a Duna part. A telek 742 nm, beépíthetősége 30%. Igény esetén a terület a jogszabályoknak megfelelő mértékig feltölthető. Víz, villany, gáz, szennyvíz, és optikai kábelek telek előtt találhatóak. Az ingatlan tehermentes, mangánszemélytől vásárolható meg és azonnal birtokba vehető.

Elsősorban azoknak javaslom, akik szeretnének saját családi házat építeni vagy kilépni a lakótelepek vagy az albérletek adta szűkös lehetőségeikből. Akik saját elképzeléseiket követve megkívánják valósítani terveiket akár az új CSOK + felhasználásával is.

Amennyiben szükséges segítséget tudok nyújtani épület tervezésében, teljes kivitelezésében, a szükséges engedélyek beszerzésben, valamint a teljes körű banki szolgáltatásokban, ingyenes tanácsadással és konstruktív probléma megoldással.

Előzd be az ingatlan piacot a tavaszi áremelkedés előtt, és vegyél telket most!

Realizáld te a profitod!

Ha felkeltettem érdeklődésed keress bizalommal :D ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364550
Tulajdonságok
Település: Baja
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Bajcsy-Zsilinszky utca
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Eladó telek Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat