Betöltés...

Csiszolatlan gyémánt építési telek lebontandó házzal eladó

Ár: 5.000.000 Ft

Pécs közelében csendes, nyugodt faluban, Lothárdon, Pécstől mindössze 15 perc távolságra autóval. Egy igazi aranybánya annak aki kispénzű, de szorgalmas. Álmát alussza egy kb. 900 m2 nagyon termékeny, gazdasági tevékenysésre, kisállat tartására is alkalmas építési telek kerttel, rajta felújításra szoruló vagy lebontandó 2 szoba-kohyhás, vegyes épitésű családiház előtérrel, mühellyel. A legnagyobb értéke az ingatlannak, hogy aktív ipari áram és víz van. Autóval, munkagépekkel bejutni a telekre a ház mellett lehet.
Kiválóan alkalmas annak, aki a telekre új házat akar építeni, addig a meglévő ház lehet raktár és műhely. A lebontása után az épület tömegének megfelelő mennyiségű építőanyag hasznosítható vagy értékesíthető. A szobákban PVC padlóborítás, a konyhában és előtérben régi fajta járólap van. A fűtés kályhával. Vízcsap a ház mellett van, a víz nincs még bevezetve.
A vízóra rendszeres cseréje éppen megtörtént. A ipariáram-villanyóra tavaly volt cserélve. TV-Kábel nincs bevezetve. A telek és a bő termésű kert hasznosítása csak a fantáziától és az anyagi erőtől függ. Kapcsolatfelvétel elsősorban whatsappon 00491704861244 vagy Emailban: schuetthdh@t-online.de
Tulajdonságok
Település: Lothárd
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Petöfi Sándor utca 4
Telek nagysága (m2) : 920
Extrák: Ipari áram és vezetékes víz van
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2023.09.22
Eddig megtekintették 292 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Csiszolatlan gyémánt építési telek lebontandó házzal eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: SchJosef