Betöltés...

Eladó telek Biatorbágy, Töhötöm utca

Budapesttől 20 km-re és kb 20 percnyire autóval eladó Biatorbágyon egy panorámás, csendes környéken lévő üdülőövezeti (Üh-1), művelés alól kivett zártkert telek. Vasútállomás és buszmegálló szintén közel található.

Az ingatlan területének 10%-a beépíthető, terepszint alatt 15%.
Megengedett legnagyobb épület magasság 4,5 m, legkisebb 3,5 m.
Telken belülre a villany van bevezetve, és fúrt kút található rajta. Az ivóvíz és a csatorna bevezetése a közelben megoldható. Az utca nem aszfaltos, de aszfaltútról nyílik.

GDN ID: 334551

SEGÍTÜNK KIIGAZODNI A JELENLEGI ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK, KEDVEZŐ HITEL LEHETŐSÉGEK DZSUNGELÉBEN!

A lakásvásárlók 70 százaléka nem tudja milyen támogatásokra jogosult (pl. jelzálog elengedés, ÁFA visszaigénylés stb.), így millióktól esik el.

Ezért ajánljuk BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, ami minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján kiválasztja a legmegfelelőbb ajánlatokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 334551
Adatlap
Ár: 27.000.000 Ft
Település: Biatorbágy
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Töhötöm utca
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2022.09.18
Eddig megtekintették 30 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat
Eladó telek Biatorbágy, 	Töhötöm utca Eladó telek Biatorbágy, 	Töhötöm utca Eladó telek Biatorbágy, 	Töhötöm utca Eladó telek Biatorbágy, 	Töhötöm utca Eladó telek Biatorbágy, 	Töhötöm utca
Lehetőségek
Megosztók

Építési telek rovaton belül a(z) "Eladó telek Biatorbágy, Töhötöm utca" című hirdetést látja. (fent)Eladó építési telkek!

Eladó építési telek hirdetések, olcsó is van meg talán drága is :-)

TIPP: Ha az építési telek nem közművesített, csak az utcában van közmű, feltétlen érdeklődjön a vásárlás előtt a közművesítés várható költségeiről. Építési telkek beépíthetőségéről, a telkek övezeti besorolásáról, a regionálisan illetékes Építésügyi Hatóság tud felvilágosítást adni.