Betöltés...

Kezdjen új életet a BALATONNÁL! - Balatonföldvár

 

Kiváló lehetőség a BALATONNÁL, ha Ön is szeretné élvezni a MAGYAR TENGER klímáját, hangulatát.
Most mindezt megteheti akár EGÉSZ ÉVBEN, ha megvásárolja azon telkek egyikét, melyek egy új parcellázású területen fekszenek ON.
A telkek 725 nm nagyságúak, MINDEN KÖZMŰVEL ellátottak, bele értve az internetet, kábel tv-t is! Beépíthetőség 30%, építmény magasság max. 6 méter, szabadon álló beépítés -OTEK szabályozás szerint: 5 méter előkert, 6 méter hátsókert, 3 méter oldalkert, max. 4 lakóegység építhető rá.
Az egész ingatlan területén, -ahol 60 db telek van összesen-, kialakításra kerülnek az utcák is, melyek útburkolattal lesznek ellátva, közvilágítással, vízelvezető árokkal, parkosítással, játszótérrel várják az új tulajdonosokat.
Az új lakópark csendes, természetvédelmi terület szomszédságában fekszik, csodás kilátással a környező somogyi tájra, háttérben a Kőröshegyi ?völgyhíddal.
A település minden fontos dologgal ellátott, amely a kényelmes élet-vitel szerű élethez szükséges: több bevásárlási lehetőség,  gyógyszertár, posta, iskola, óvoda, közintézmények.
Ha nyaralót álmodik ide, akkor is nagyszerű választás, hiszen a településen 3 strand és egy csodás kikötő áll rendelkezésre. A Balaton csupán 1500 méter, mely 6 percnyire van autóval és gyalogosan sem több mint 15-20 perc.
Az ár nettóban értendő, mely az ÁFÁ-t nem tartalmazza!
2 db telek, melyek az utcát zárják, így átmenő forgalom mentesek 35 millió+ ÁFA kerülnek értékesítésre.
Jöjjön és engedje, hogy rabul ejtse a BALATONI táj szépsége!
Üdvözlettel:
Plóth Judit
 
Megvenné, és jól jönne a segítség? Vezető pénzintézetek kínálatából megtaláljuk a LEGKEDVEZŐBB kondíciókkal bíró FINANSZÍROZÁST Önnek. Teljes körű ügyvédi ügyintézés. Költöztetés, energetikai tanúsítványkészíttetés, felújítás. Intézzen mindent egy helyen, időt és pénzt spórolunk Önnek.
Ha Ön is rendelkezik eladó ingatlannal és valóban szeretné eladni nem csak árulni, kérem, hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró hazai és külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk. Kiemelt szakértelemmel foglalkozunk ingatlanjával.
 


Jellemzők
 
Adatlap
Ár: 30.000.000 Ft
Település: Balatonföldvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 725
Övezeti besorolás: lakó
 
Feladás dátuma: 2021.07.29
Eddig megtekintették 17 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Sellő ingatlan iroda
Kezdjen új életet a BALATONNÁL! - Balatonföldvár Kezdjen új életet a BALATONNÁL! - Balatonföldvár Kezdjen új életet a BALATONNÁL! - Balatonföldvár Kezdjen új életet a BALATONNÁL! - Balatonföldvár Kezdjen új életet a BALATONNÁL! - Balatonföldvár
Lehetőségek
Megosztók

Építési telek rovaton belül a(z) "Kezdjen új életet a BALATONNÁL! - Balatonföldvár" című hirdetést látja. (fent)Eladó építési telkek!

Eladó építési telek hirdetések, olcsó is van meg talán drága is :-)

TIPP: Ha az építési telek nem közművesített, csak az utcában van közmű, feltétlen érdeklődjön a vásárlás előtt a közművesítés várható költségeiről. Építési telkek beépíthetőségéről, a telkek övezeti besorolásáról, a regionálisan illetékes Építésügyi Hatóság tud felvilágosítást adni.