Betöltés...

Eladó lakóövezeti telek építési engedéllyel

(Budapest XVII. Ker. Lemberg utca) A kerület csendes kertvárosi részén 1080 négyzetméteres építési engedéllyel rendelkező összközműves telek eladó. A bontás már megtörtént, így az új tulajdonost, befektetőt nem terhelik az emiatt felmerülő többletköltségek, illetve az érvényes építési engedély megléte miatt AZ ÉPÍTKEZÉS AZONNAL ELKEZDHETŐ.

A közelben található iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek. A városközpont tömegközlekedéssel való elérését könnyebbé teszi a telek előtti út túloldalán lévő buszmegálló.

A jelenlegi szabályozás szerint a telekre három lakás építhető, melyek nagysága, a már elkészült tervek szerint darabonként nagyjából 100 m2, persze új tervek is készíthetőek, ha az új tulajdonos más elképzelésekkel szeretné megépíteni, így hát igénytől függően a telek tervekkel, vagy tervek nélkül megvásárolható. (A tervekre való igény esetén a vevőt + költség nem terheli)
Adatlap
Ár: 35.000.000 Ft
Település: XVII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Lemberg
Telek nagysága (m2) : 1080
Telek beépíthetősége (%): 30
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2019.11.12
Eddig megtekintették 816 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: VargaViktória
Eladó lakóövezeti telek építési engedéllyel
Lehetőségek
Megosztók

Építési telek rovaton belül a(z) "Eladó lakóövezeti telek építési engedéllyel" című hirdetést látja. (fent)Eladó építési telkek!

Eladó építési telek hirdetések, olcsó is van meg talán drága is :-)

TIPP: Ha az építési telek nem közművesített, csak az utcában van közmű, feltétlen érdeklődjön a vásárlás előtt a közművesítés várható költségeiről. Építési telkek beépíthetőségéről, a telkek övezeti besorolásáról, a regionálisan illetékes Építésügyi Hatóság tud felvilágosítást adni.