Betöltés...

XML szolgáltatás szabályai

XML Szolgáltatás részletes leírása

 

1) A szolgáltatási idő alatt Előfizető jogosult a Szolgáltató által üzemeltett www.aprohirdetesingyen.hu weblapra xml fájlon keresztül a választott szolgáltatási csomagnak megfelelő hirdetést feltölteni.

2) Az xml fájl elkészítése mindenesetben az Előfizető feladata és költsége. Az xml fájlt a Szolgáltató által leírtak szerint kell elkészíteni, mely leírás a http://aprohirdetesingyen.hu/xml/lista/ oldalon érhető el.

3) Az elkészült xml fájlt az Előfizető saját tárhelyén / szerverén kell elhelyeznie, és elérhetőnek kell lennie egy adott url-en keresztül (például sajathonlapom.hu/aprohirdetesingyen.xml). Az xml fájl elérési útvonalát Előfizetőnek kell közölnie a Szolgáltató felé.

4) Hibás xml fájl elkészítése esetén a rendszer az xml fájlt, vagy a hibás részt figyelmen kívül hagyja, és a hibás adatokat nem dolgozza fel. Ezen eset nem minősül a Szolgáltató teljesítésének hiányára.

5) Tilos az olyan hirdetések feladása, mely/ek/ a Szolgáltató honlapján (http://aprohirdetesingyen.hu/tartalom-hivatkozas/felhasznalasi-feltetelek)közzétett hirdetési feltételeket sérti, továbbá tilos az xml fájlban a hirdetések ID (egyedi azonosítójának) utólagos változtatása.

6) XML lekérdezések alkalmával (választott csomagtól függően hetente, vagy naponta), az xml fájlt az aprohirdetesingyen.hu rendszere feldolgozza, azaz az új hirdetéseket tárolja, a korábban feladott hirdetések szövegeinek módosítását elvégzi, illetőleg az xml fájlból kikerült hirdetéseket törli.

7) Moderálási elvek: a Szolgáltató a feltöltött hirdetéseket ellenőrzi, és azokat a hirdetéseket törli, mely a jelen szerződést, és vagy a Szolgáltató honlapján (http://aprohirdetesingyen.hu/tartalom-hivatkozas/felhasznalasi-feltetelek) ismertetett hirdetési feltételeket sérti (például: jogszabályba ütköző hirdetések stb.).

8) Az előfizetési időszak alatt az xml fáj feldolgozását a Szolgáltató átmenetileg szüneteltetheti, ha

- az xml fájl olyan hibákat tartalmaz, melynek okául a hirdetések nem jeleníthető meg szabályosan (például az xml fájl rossz karakterkódolása esetén);

- az xml fájlban a hirdetések ID-jének automatizált vagy egyéb módszerrel történő változtatása esetén;

- az xml fájl duplikált hirdetéseket tartalmaz / generál;

- az xml fájl megtévesztő adatokat tartalmaz (például tulajdonosként tünteti fel az Ingatlaniroda vagy Kereskedő hirdetőt).

Ezen esetben a Szolgáltató az Előfizetőnek jelzi, hogy az xml fájl milyen - a szolgáltatás teljesítését akadályozó - hibákat tartalmaz.

Ingyenes hirdetés feladás online - Apró

Az Apróhirdetés Ingyen oldalán a hirdetés feladás ingyenes (mindenkinek).
Tulajdonostól vagy kereskedőtől/közvetítőtől keres?
Az Apróhirdetés Ingyen oldalán eszerint is megszűrheti az apróhirdetéseket.
Online gyors apróhirdetés kereső.