Navigáció - szűrő
Betöltés...

Ingyen XML

Mi is ez? Honlapján, adatbázisában szereplő valamennyi termék automatikusan feltöltődik az aprohirdetesingyen.hu oldalára anélkül, hogy egyesével kellene feladnia a hirdetéseket.

Lehetőségek és INGYENES időszak

Webáruházaknak ajánlat!

Az apróhirdetési portálok közül az aprohirdetesingyen.hu oldal elsők között vezette be az egyszerű árufeltöltés útján igénybe vehető u.n. kattintás alapján történő hirdetési lehetőség. Ha Ön Webáruházat üzemeltet és erről a lehetőségről még nem hallott itt tájékozódhat bővebben .

Álláshirdetőknek

XML szolgáltatásunkat 30 napig ingyenesen igénybe veheti minden új jelentkezőnk. Nem jár kötelezettséggel, a 30 nap letelte után sem kötelező megrendelni fizetős szolgáltatást. Az ingyenes időszak leteltét követően xml szolgáltatásunkat kedvező áron tudjuk biztosítani. Áraink személyre szabottak, választásától függően az elszámolás lehet forgalom alapú (átkattintási alapon történő elszámolás), vagy havidíjas. Részletekért érdeklődjön a 06-20-940-6000-es telefonszámon, vagy e-mailben az info (kukac) globaling (pont) hu címen.

Ingatlanirodáknak, Kereskedéseknek, és Szolgáltatóknak

XML szolgáltatásunk Start csomagja ingyenesen igényelhető. A Start csomag lényege, hogy hirdetéseinek 10%-t jelenítjük meg az aprohirdetesingyen.hu és további 4 másik portálon. Ha szeretné, hogy valamennyi hirdetése megjelenjen, kedvező feltételekkel átválthat üzleti csomagra: Üzleti csomagok>>

Igénylés

Jelentkezni: a 06-20-940-6000-es telefonszámon, vagy e-mailben az info (kukac) globaling (pont) hu címre.