Betöltés...

LCD TV fali tartó konzol 26"- 60"-dupla karos háromdimenziós beállítás

Ár: 12.990 Ft

TLCD TV fali tartó konzol 26"- 60" - dupla karos, háromdimenziós beállítás
Kiváló minőség és elegáns kialakításIsmerje meg a hihetetlenül tetszetős, háromdimenziós beállítással rendelkező LCD tartót a neves LTC márkától, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. Ez a tartó kompatibilis a VESA szabvánnyal, max. 400 x 400 mm-ig, és alkalmas 26-60 hüvelykes LCD TV-khez.
Univerzális és esztétikus kialakításAz LXLCD109 egy TV-tartó, amely kiválóan alkalmas közepes és nagy méretű LCD/LED/plazma TV-k fali rögzítésére. Univerzális kialakítása és masszív, esztétikus kidolgozása révén tökéletes otthoni, irodai, bolti vagy céges használatra. A tartó összecsukható karokkal rendelkezik, lehetővé téve a TV faltól való távolságának beállítását 65 és 401 mm között. Ez a rugalmasság hihetetlenül univerzálissá és vonzóvá teszi.
Praktikus és biztonságos felépítésAz LXLCD109 változatú TV-tartó három síkban történő beállítását teszi lehetővé, így optimális nézési élményt biztosít. Strapabíró és erős felépítése könnyedén elbír akár 35 kg-os terhelést is, így maximális biztonságot nyújt minden felszerelt képernyő számára. Ezen kívül a tartó kábelkezelő rendszerrel rendelkezik, amely rendezetten tartja a TV-kábeleket.
Szerelési figyelmeztetésekA készletben található rögzítő dübelek és csavarok nem garantálják a megfelelő felszerelést minden típusú falra. A szerelést végző személy felelőssége, hogy a fal típusának és a TV súlyának megfelelő rögzítőelemeket válassza ki, hogy elkerülje a TV, a fal és a környezet károsodását, valamint az egészségügyi és biztonsági kockázatokat.
Műszaki adatok

Márka: LTC
Kompatibilitás: VESA max. 400 x 400 mm
TV méret: 26-60 hüvelyk
Maximum terhelhetőség: 35 kg
Függőleges beállítás: -3 fok +12 fokig
Dőléskorrekciós rendszer: -3 fok +3 fokig
Távolság a faltól: 65-401 mm
Kábelkezelő rendszer: Igen
Szín: Fekete
Anyag: Acél

Ez az állítható fali tartó ideális választás azok számára, akik biztonságosan és esztétikusan szeretnék rögzíteni TV-készüléküket a falra, miközben a legjobb nézési élményt biztosítják.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "LCD TV fali tartó konzol 26"- 60"-dupla karos háromdimenziós beállítás" című hirdetést látja. (fent)