Betöltés...

Profi magas pontosságú hordozható alkoholteszter

Ár: 4.990 Ft

Profi magas pontosságú hordozható alkoholteszter
Ez a készülék egy magas pontosságú chippel és intelligens szenzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a mérési pontosságot akár 0,01 mg/L-ig, biztosítva a pontos eredményeket rövid idő alatt. Az érintésmentes használat révén elkerülhető a fúvókán keresztüli baktériumok szaporodása, így higiénikus és biztonságos.
A három különböző színű jelzőfény segíti a gyors és egyszerű leolvasást, így a készülék használata rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. Kompakt és hordozható kialakításának köszönhetően tökéletes választás esküvőkre, bulikra vagy más társasági eseményekre, biztosítva a biztonságos vezetést alkoholfogyasztás után.
A porellenálló kivitel és a légbemenet csúsztatható záródása hosszabb élettartamot biztosít, így a készülék tartós és megbízható társ a mindennapokban.
Specifikációk:
Anyag: ABSMérési tartomány: 0-0,19% BAC, 0-0,95 mg/lMérési pontosság: ? 0,01 mg/lMérési módszer: előmelegítés és fújásTöltő interfész: Type-CTöltési feszültség: 5 V/1 AMűködési áram: 80mA ? 10%Méret: 12,5 x 3,5 x 2 cm
Csomag tartalma:
hordozható alkoholszondatöltőkábelhasználati útmutatókis pánt

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Profi magas pontosságú hordozható alkoholteszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: