Betöltés...

Meetion MT-HP020 Gamer Fejhallgató

Ár: 8.499 Ft

Teljesítmény és Kényelem Egyben A Meetion MT-HP020 gamer fejhallgató kiváló választás azoknak a játékosoknak, akik nagy teljesítményű hangzást és kényelmet keresnek. A nagy méretű, párnázott fülpárnák hosszú órákon át kényelmes viseletet biztosítanak, így nem kell aggódnia a kényelmetlenségek miatt. A fejhallgató erőteljes, tiszta hangzást biztosít, amelynek köszönhetően a játékélmény teljesen új szintre emelkedik. A beépített mikrofon lehetővé teszi a tiszta kommunikációt csapattársaival, így ideális választás multiplayer játékokhoz, és egyértelműen kiemelkedik az audio chat során is.


Az MT-HP020 fejhallgató robusztus kialakítása hosszú távon is strapabíró, és a kényelmes fejpánt biztosítja, hogy minden fejmérethez tökéletesen illeszkedjen. A fejhallgató plug-and-play technológiája lehetővé teszi a gyors csatlakoztatást bármely eszközhöz.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Játék: Precíz hangzás és tiszta kommunikáció a maximális játékélményhez.
Zenehallgatás és filmnézés: Mély basszus és tiszta magas hangok.
Videóhívások: Kiváló hangminőség a tiszta kommunikáció érdekében.


NaniPC.hu Előnyei A Meetion MT-HP020 gamer fejhallgató ingyenes szállítással, garanciával érkezik, azonnal használatra kész állapotban. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Meetion MT-HP020 Gamer Fejhallgató" című hirdetést látja. (fent)