Betöltés...

Vezeték nélküli Bluetooth party hangszóró mikrofonnal, LED fénnyel

Ár: 10.990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth party hangszóró mikrofonnal, LED fénnyel
Vezeték nélküli Bluetooth party hangszóró mikrofonnal, LED fénnyel, akkus működés, 10 W, fekete
Ez a vezeték nélküli mikrofonos, vízálló party hangszóró garantáltan a sztárja lesz minden házibulinak és kerti partynak! Az elképesztő hangzás, a színes LED fény és a mikrofonnal elérhető hangeffektek fergeteges hangulatot varázsolnak!
Ha unja már a monoton bulikat dobja fel a hangulatot! Ezzel a sokoldalú eszközzel garantáltan a figyelem középpontjába kerül, és emlékezetes élményeket teremthet barátaival vagy a családdal.
Ez a vezeték nélkül működő eszköz nem egy átlagos hangszóró, kiemelkedően jó basszussal és HiFi minőségű hangzással elkápráztatja a hallgatókat, egyedi zenei élményt biztosít. A beépített LED party fény 7 fénymóddal pedig fényjátékkal varázsolja el a táncra perdülőket.
De ez még nem minden! A hangszóróhoz jár egy vezeték nélküli mikrofon is, amellyel karaoke bajnokká válhat, vagy akár beszédeket is tarthat a beállítható természetes-, női-, férfi-, baba és szörny hangeffektekkel. A modern, menő és stílusos design pedig, garantáltan felkelti a figyelmet, bárhol is használja.
A Bluetooth kapcsolatnak, az USB portnak, az SD kártya slotnak és az AUX csatlakozásnak köszönhetően bármilyen eszközről hallgathatja kedvenc zenéit. A Bluetooth hangszóró 1800 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 6 óra üzemidőt biztosít. Kültéri használatra is ideális, a készülék mérsékelten vízálló, így nem kell aggódnia az esőcseppek miatt sem. Kompakt méretének és hordozófülének köszönhetően bárhova könnyedén magával viheti és már indulhat is a party!
Tulajdonságok:
Vezeték nélküli használatEgyedi hangzásVarázslatos fényjátékVezeték nélküli mikrofonEgyedülálló karaoke élményMérsékelten vízállóPor és szélállóAkkumulátoros működésSokoldalú csatlakoztathatóságTöltőcsatlakozás: USB-CCsatlakozási módok: Bluetooth, SD kártya, USB, AUXBemeneti feszültség: 5V / 500 mAAkkumulátor kapacitás: 1800 mAhÜzemidő: 4-6 óraKimeneti teljesítmény: 10 WBT hatótáv: 5-10 méterHangszóró: 4 ohm, 78 mm átmérőBluetooth verzió: 5.3Főegység súlya: 920 gMérete: 121 × 115 × 162 mmMikrofon súlya: 70 gMérete: 135 × 37 mmA készlet súlya: 1150 gSzín: fekete
A csomag tartalma:
1 db vezeték nélküli hangszóró1 db vezeték nélküli mikrofon1 db USB-C kábel1 db AUX kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Bluetooth party hangszóró mikrofonnal, LED fénnyel" című hirdetést látja. (fent)