Betöltés...

Retro hordozható Blow analóg rádió AM/FM

Ár: 10.990 Ft

Retro hordozható Blow analóg rádió AM/FM
Egy modern hordozható analóg rádió AM, FM és SW frekvenciákat fogad. A készülék Bluetooth vevővel, USB és microSD bemenetekkel is rendelkezik. A rádió egyedi, szemet gyönyörködtető retro stílusban készült.
A Blow RA3 hordozható Bluetooth FM rádió AM és FM frekvenciákat fogad -lehetővé teszi a zene lejátszását egy kiválasztott rádióállomásról, vagy okostelefonról vagy más eszközről a Bluetooth funkció segítségével. A rádió forgatható teleszkópos antennával és hangerőszabályzó potenciométerrel is fel van szerelve. USB porttal és microSD kártya porttal is rendelkezik. A készülék eredeti megjelenésű, és bármilyen belső térbe illeszkedik.
Specifikáció:
Analóg AM/FM hangolás: AM 530 -1600 kHz, FM 87,5 -108 MHzAntenna: teleszkópos, maximális hossza 60 cmBluetooth: IGENHangszóró: 2,5 hüvelykes, kiváló hangminőséggelFeszültség: 230V / 50 HzTápellátás: hálózati (230V / 50 Hz) vagy akkumulátoros (2x R20 akkumulátor)Bemenetek: USB, microSD
A csomag tartalma:RA3 hordozható rádióTápkábel






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Retro hordozható Blow analóg rádió AM/FM" című hirdetést látja. (fent)