Betöltés...

Légtisztító és páramentesítő készülék 2 az 1-ben, 600 ml/nap kapacitással, 1500 ml-es tartállyal, 90W párátlanító

Ár: 25.790 Ft





































Párátlanító, páramentesítő készülék, légtisztító, 90W teljesítmény, 1,5 literes tartály, fekete 









A nedvességből kialakuló penész és gombák nemcsak esztétikai kellemetlenséget jelentenek, hanem komoly egészségügyi kockázatot is, különösen, ha hosszú ideig tartózkodik a nedves helyiségekben. Ezek a problémák súlyos betegségekhez vezethetnek. Többek között allergiát, légzőszervi megbetegedéseket, fejfájást és szédülést, bőrproblémákat és csökkent koncentrációs képességet okoznak. Ráadásul a nedvesség a rovarok fejlődésének is kedvez, amelyek a meleg és nedves környezetben sokáig jól érzik magukat. Egy otthoni páramentesítő tökéletes megoldás, ha biztosítani akarja a háztartás minden tagjának kényelmét és egészségét.


Ez az egyedülálló páramentesítő tökéletesen felfogja és eltávolítja a levegőben felhalmozódott nedvességet. Nem igényel semmilyen betétet vagy vegyszert. A páramentesítő beszívja a nedves levegőt, majd a víztartályba kondenzálja azt. Hatékonysága akár 350/ml kondenzált víz naponta! Biztosítja a megfelelő páratartalmat otthonában, és ezáltal az Ön és szerettei egészségét.


Megszűri a rajta keresztüláramló levegőt, eltávolítja a szálló szennyeződéseket, így légtisztítóként is funkcionál, ezzel még tökéletesebbé téve az otthoni atmoszférát. 



Működése rendkívül halk, így nem zavarja a család mindennapjait - különösen ott lesz megfelelő, ahol gyerekek vannak, akiknek az alvása gyakran teljes csendet igényel. A párátlanító nem fogja zavarni az Ön napi tevékenységét vagy munkáját. Egész éjjel gond nélkül járhat, és nem fogja zavarni az alvást, éppen ellenkezőleg - javítja annak minőségét. Működése a Peltier technológián alapul.


A párátlanító tartály kapacitása 1500 ml, ez akár 64  órás üzemidőre is elegendő! A készülék további előnyei közé sorolható az automatikus kikapcsolás - ha a tartály megtelne, valamint az exkluzív megjelenés és a kompakt méret, melyeknek köszönhetően bárhol elhelyezhető a lakásban: íróasztalon, komódon vagy a padlón.


Tulajdonságok









Érintőgombos kezelés
Letisztult dizájn, elegáns fekete szín
90W teljesítmény
600 ml / nap hatékonysá
Nagy térfogatú, 1,5 literes tartály
Tömlővel is leereszthető
Anyag: PVC: ABS + alumínium + AS + PVC
"Defrost" funkció - a párátlanító belső elemének automatikus leolvasztása 

Alacsony hőmérsékleten való munkavégzésre való képesség
időzítő
Automatikus kikapcsolás a tartály feltöltése után
Alkalmas: otthon, irodában stb
Kivehető víztartály
Levehető víztartály fedél
Maximum 30 négyzetméter alapterületen javasolt
Méretek: 36 x 24 x 13 cm
Leeresztőtömlő hossza: 100 cm
Tápkábel hossza: 1,2 m
Súly: 2 kg


A csomag tartalma



Páramentesítő készülék
Vízelvezető tömlő




































Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Légtisztító és páramentesítő készülék 2 az 1-ben, 600 ml/nap kapacitással, 1500 ml-es tartállyal, 90W párátlanító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: