Betöltés...

Exkluzív ionizáló funkciós aromaterápiás párologtató, ultrahangos párásító, illatosító távirányítóval, fehér

Ár: 13.790 Ft


































Exkluzív ionizáló funkciós aromaterápiás párologtató, ultrahangos párásító, illatosító távirányítóval, fehér 









Ionizátor - a számunkra káros ionok (pozitív ionok) arányát csökkenti úgy, hogy negatív ionokat állít elő. A levegőből így minden szennyeződés a földre hullik, ahelyett, hogy a tüdőnkbe vándorolna; következésképp a levegő könnyűvé és frissé válik , és ennek eredménye, hogy a közérzetünk azonnal javul! Nem érzünk állandó fáradtságot, álmosságot stb. Az ionizátor különösen az allergiások, asztmások és az állandó fejfájásra panaszkodók számára jelent nagyszerű megoldást. Az ionizáció automatikusan bekapcsol, amikor bekapcsolja a párásítót! A belélegzett levegő hatással van az egész testünkre, felelős a bőrünk, hajunk és tüdőnk állapotáért. A legveszélyesebb minden, ami szabad szemmel nem látható - a por és az atkák, Sőt, kevesen tudják, hogy az elektromos készülékek (telefon, TV, számítógép, mikrohullámú sütő, mosógép és még sok más) is nagy problémát jelentenek, mivel az általuk kibocsátott pozitív ionok rossz hatással vannak a szervezetünkre, ezért is olyan fontos, hogy biztonságos és egészséges levegőt biztosítsunk magunknak és családunknak, amit egy ionizátor garantál. A kinti levegő minőségét nem tudjuk befolyásolni, de az otthonunkban belélegzett levegőn nagyban változtathatunk egy ionizációs funkcióval rendelkező párásítóval. A készülék aromaterápiás funkcióval is rendelkezik. 




Csendes működés - az ultrahangos párásító másodpercenként egymilliószoros frekvenciájú jelet generál. Működése alig hallható, szinte észrevehetetlen,így nem zavaró a háztartás tagjai számára - különösen alkalmas olyan a gyermekek szobájába, akiknek az elalvás, vagy a mély alvás problémát jelent. A párásító nem zavarja a mindennapi tevékenységeket vagy a munkát. Működhet biztonságosan egész éjjel, és nem zavarja az alvást, sőt, éppen ellenkezőleg - javítja annak minőségét, és a felhasználó pihentebb lesz, a felszabaduló páraköd lehetővé teszi a pihenést és a nap folyamán felhalmozott stressz minimalizálását. A készülék bekapcsolás után éjszakai világítási móddal rendelkezik, a párásító finom kék fényben világít.
Egyszerű kezelés - érintőgombok, és távirányító - az intuitív, digitális vezérlőpanelnek köszönhetően a párásító működtetése nem csak egyszerű, hanem kényelmes is . A párásító panelje nagyon érzékeny, nem kell többször megnyomni egy gombot, és küzdeni a paraméterek beállításával - egy érintés elég. Az áttekinthető kijelzőn könnyen leolvashatja a készülék által megjelenített összes paramétert - még nagyobb távolságból is. A készlet egy távirányítót is tartalmaz amely lehetővé teszi, hogy a készüléket nagyobb távolságból irányítsa, ami határozottan javítja a felhasználó kényelmét.
Alacsony fogyasztás - a párásító alacsony energiafogyasztással rendelkezik. Összehasonlítva másokkal, amelyeknek több energiájuk van, a párásító használata nem terheli a háztartás költségvetését, de mégis elegendő a teljesítménye ahhoz, hogy párásítson és friss levegőt biztosítson lakásában, házában vagy irodájában.
Javasoljuk, hogy a párásítóhoz vízkőmentesített vagy desztillált vizet használjon. A termék automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, miután a tartályban lévő víz elfogyott, így biztonságos, még akkor is, ha elfelejtjük újratölteni a vizet.








Tulajdonságok: 



Szín: fehér

Anyag: PP, ABS + távirányító anyaga: PP, PET
Teljesítmény: 28W
Ajánlott használat: maximum 20m2 alapterületű helyiségben
Tartály kapacitása: 4l
Párásítási telejsítmény: 250ml/h
Ionizátor funkció
Párásító funkció
Időzítő
Érintőképernyő
Távirányít
Éjszakai üzemmód
Automatikus kikapcsolás
Állítható intenzitás
Állandó páratartalom üzemmód 
3 ajándék illóolaj a csomagban
Tápkábel: 129 cm
Mérete: 14/14/37 cm
Súlya 0,950 kg


A csomag tartalma:




Párásító készülék
Távirányító
3 illóolaj
Kerámia szűrő













































Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Exkluzív ionizáló funkciós aromaterápiás párologtató, ultrahangos párásító, illatosító távirányítóval, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: