Betöltés...

Vezetékes gamer fejhallgató, LED RGB 5.1-es mikrofonnal

Ár: 5.690 Ft




Az igazi játékrajongóknak, akik a legmagasabb hangminőséget és páratlan valósághűséget keresik, bemutatjuk 5.1-es játékra szánt fejhallgatónkat. Az 5.1-es térhatású hangtechnológiának köszönhetően csodálatos hangélményt biztosítunk, amely egyenesen kedvenc játékai világába viszi.
A puha fülpárnák maximális kényelmet biztosítanak még hosszú játékidő alatt is. Tökéletesen alkalmazkodnak a feje formájához, ami lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül koncentráljon a játékra.
5.1-es gamer fejhallgatónk kiváló surround hangminőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy hallja az ellenfél minden lépését és minden zajt körülötte. A precíz hangpozicionálásnak köszönhetően pontosan meghatározhatja a többi játékos helyét, és még gyorsabban reagálhat.
A kiegészítő LED-es világítás egyedi karaktert és stílusos megjelenést kölcsönöz a játékos fejhallgatónak. Különféle fényeffektusok teszik lehetővé, hogy egyedi hangulatot teremtsen minden játékmenet során.






TULAJDONSÁGOK:


Kiváló minőségű kivitelezés
Kompatibilitás: Windows, MacOS, Android, iOS
Frekvencia átvitel: 20-20000Hz
Impedancia: 32 Ω
Érzékenység:  54dB (±3 dB)
Jelátalakító átmérője: 50mm
Mikrofon érzékenység: 38 dB (±3 dB)
Frekvencia tartomány : 20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
LED világítás: USB tápellátás
Kábel hossza: 2 m
Beépített mikrofon






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.10.12
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezetékes gamer fejhallgató, LED RGB 5.1-es mikrofonnal" című hirdetést látja. (fent)