Betöltés...

Vezeték nélküli Bluetooth headset, Power Bank tokkal, BT 5.1, 10 m hatótáv, 8 h üzemidő, fekete

Ár: 6.490 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth headset, Power Bank tokkal, BT 5.1, 10 m hatótáv, 8 h üzemidő, fekete 



A vezeték nélküli Bluetooth headset rendkívül népszerűvé vált az általa kínált kényelem miatt. Ennek köszönhetően aktívan folytathat telefonhívásokat és használhat más multimédiás eszközöket anélkül, hogy kábeleket kellene használnia. A Bluetooth headset egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat bonyolítson le úgy, hogy közben a kezét szabadon használhatja. Tökéletes mind munkához, mind a mindennapi használathoz. Ez a vezeték nélküli headset a funkcionalitás, a kényelem és az elegancia tökéletes kombinációja, amely minden beszélgetést és minden zenelejátszást tiszta élménnyé tesz.


Készenléti üzemmódban akár 180 órát is kibír, a beszélgetési idő pedig akár 8-10 óra egyetlen feltöltéssel. A headset töltési ideje USB Type-C kábellel mindössze 1,5 óra, ami egyben a Power Bank-ként funkcionáló tok töltési ideje is. A headset egy tartós 60 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, a Power Bank tok pedig egy további 500 mAh-s akkumulátorral, ami stabil Bluetooth-kapcsolatot biztosít 10 méteres távolságig.


Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) profil lehetővé teszi a kiváló minőségű hanganyagok továbbítását és vételét. Az AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) profilnak köszönhetően vezérelheti az audio-videó berendezéseket, beleértve a lejátszás szüneteltetését, leállítását és elindítását. A HSP (Headset Profile) profil lehetővé teszi a telefonbeszélgetést és a telefon működtetését, az EDR (Enhanced Data Rate) profil pedig 30-szor gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, így a felhasználó egyszerre több eszközt is használhat.


A tok nem csak elegáns, hanem rendkívül funkcionális is. A Power Bank tok USB Type-C kábelen keresztül tölthető, beépített kijelzővel rendelkezik, amelyen ellenőrizheti a tok töltöttségi szintjét. Miután a headset-et a tokba helyezte, az automatikusan feltöltődik, így nem kell emlékeznie arra, hogy azt külön csatlakoztassa a töltőhöz.


Az eszközt a használója kényelmét szem előtt tartva tervezték - könnyű és nem terheli a fület, a rugalmas gumiból készült rögzítőkonzol pedig tökéletesen alkalmazkodik a fül alakjához, így biztosítva a stabilitást. A headset beépített mikrofonnal, munkára kész LED-del és gombokkal rendelkezik a hangerő beállításához, a hívások fogadásához/elutasításához, valamint a készülék be- és kikapcsolásához. A készülék tokba helyezése után a töltés automatikusan elindul, feltöltést követően automatikusan leválik, ami megkönnyíti a működtetést és energiát takarít meg.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: PP, gumi, alumínium ötvözet
Bluetooth verzió: V 5.1
Támogatási profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, EDR
Készenléti idő: 180 óra
Beszélgetési idő: 8-10 óra
Töltési idő (headset és tok): 1,5 óra
Akkumulátor kapacitása: 60 mAh
Power Bank kapacitása: 500 mAh
Hatótávolság: 10 m
Töltöttségjelző a tokon: LED
Méret: 9 × 4,5 × 1,5 cm
Súly: 0,087 kg


A csomag tartalma:



1 db headset
1 db Power Bank tok
3 db füldugó borítás
1 db töltőkábel – USB Type-C




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.21
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Bluetooth headset, Power Bank tokkal, BT 5.1, 10 m hatótáv, 8 h üzemidő, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb
RPP