Betöltés...

A9 Pro érintőkijelzős TWS fülhallgató

Ár: 9.990 Ft

A9 Pro érintőkijelzős TWS fülhallgató
Fedezze fel a kivételes hangminőséget az új Fejlett Zajszűrő Bluetooth Fülhallgatónkkal. Ezek a fülhallgatók Aktív Zajszűrés (ANC) és Környezeti Zajszűrés (ENC) technológiával lettek tervezve, amelyek célja a zavaró tényezők kizárása és a hívások minőségének javítása.
Az érintőkijelző 13 különböző funkcióval van ellátva, amelyek hatékonyan csökkentik a környezeti zajt és a felesleges visszhangot, így biztosítva a zavartalan kommunikációt. Emellett a fülhallgatók színes érintésvezérléssel is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a zene, telefonhívások, hangsegéd és a játék módok egyszerű kezelését.
Zajszűrés: A nem kívánt környezeti zaj csökkentésének vagy megszüntetésének képessége jelentősen javíthatja a hallgatási élményt, különösen zajos környezetben. Azok a felhasználók, akik gyakran ingáznak vagy utaznak, különösen értékelhetik ezt a funkciót, mivel javítja az audioélményt.
Okostelefon Kamera: A közösségi média megosztásának növekvő trendje és az élet pillanatainak megörökítése iránti vágy miatt a magas minőségű kamera olyan funkció, amelyet sok felhasználó alapvetőnek tart. Lehetővé teszi a gyors és egyszerű fotó- és videókészítést, amelyeket azonnal megoszthatunk barátainkkal és családunkkal.
Hangerőszabályzás: A hangerő beállításának lehetősége a személyes preferenciákhoz vagy a környezeti zajhoz igazítva egy alapvető, de kritikus funkció. A felhasználók a hangerőszabályzást kényelmes és testreszabott hallgatási élményhez használják.
Hanghatás Szabályozás: A testreszabható hangbeállítások javíthatják az audioélményt, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hangprofilt saját ízlésük szerint alakítsák. Ez a funkció különösen vonzó lehet az audiophilek vagy azok számára, akik eszközeiket játékra vagy filmnézésre használják.
Akár 13 funkció: Zenevezérlés, Hangerőszabályzás, Zajcsökkentési mód kapcsolás, Kiegyensúlyozott mód kapcsolás, Ébresztés beállítása, Képernyő fényerőszabályzás, 16 nyelv közötti váltás, Háttérkép váltás, Bal és jobb fülhallgató keresése, LED világítás, Idő beállítása, Rövid videó vezérlés, Kamera vezérlés.
A fülhallgató tokján egy 0,78 hüvelyk x 1,37 hüvelyk méretű, esztétikus és hűvös színű okos érintőképernyő található, amelyet arra terveztek, hogy intelligens vezérlést biztosítson mind a telefon, mind a fülhallgató funkciói felett.
Ez a kompakt, mégis fejlett kijelző intuitív módot kínál a felhasználók számára eszközeik kezelésére és interakcióra, stílus és funkcionalitás zökkenőmentes integrációját nyújtva. A képernyő látványos színe modern hangulatot kölcsönöz a toknak, így egy stílusos kiegészítővé válik, amely bármilyen öltözéket kiegészít, miközben biztosítja, hogy a felhasználók kapcsolatban maradhassanak, és ellenőrizhessék audioélményüket.
A töltőtok kijelzőjével a Bluetooth fülhallgatók vezérlése kényelmesebb és kevésbé bonyolult, mint a hagyományos gombalapú vezérlések esetében.
Specifikáció:
Bluetooth verzió: 5.4
Frekvencia: 2.4 GHz
Hatótávolság: 15m
Fülhallgató akkumulátor: 30mAh
Töltő akkumulátor: 500mAh
Csomag tartalma:
Érintőkijelzős töltőtok
Fülhallgató
Töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.16
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "A9 Pro érintőkijelzős TWS fülhallgató" című hirdetést látja. (fent)