Betöltés...

Starry Sky Light vezeték nélküli töltő Bluetooth hangsz

Ár: 5.990 Ft

Intelligens megvilágítás csúcs és forradalmi LED-es lámpa. A világítási élmény újradefiniálására kialakított sokrétű csoda zökkenőmentesen egyesíti a legmodernebb funkciókat.


Kiváló minőségű Bluetooth hangszórót. Ez a hangszóró nemcsak lenyűgöző hangzással gazdagítja a teret, hanem harmonikus szinergiát is teremt a lámpa egyéb funkcióival.
Az RGB színes atmoszférájú éjszakai fény beépítése ragyogó vonás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy környezetét állandóan változó színskálával töltse be, így a hangulatot és az alkalomhoz tökéletesen illeszkedő hangulatot alakíthat ki.
Ahogy a nap lenyugszik és felkel, a lámpa napkelte-szimulációs ébresztő funkciója életre kel. Finoman ébreszt a fény intenzitásának fokozatos növelésével, utánozza a természetes hajnalt, biztosítva, hogy reggelei nyugodt és frissítő hangon induljanak.
Ez a lámpa túlmutat a hagyományos világításon, és nagy teljesítményű, 15 W-os vezeték nélküli telefontöltővel büszkélkedhet. Eszközei funkcionális központjává alakítva nélkülözhetetlen társsá válik a mai technológia-vezérelt világban, amely esztétikai hozzájárulása mellett gyakorlati igényeit is kielégíti.
Az általunk tervezett felhasználóbarát alkalmazásnak köszönhetően ennek a többfunkciós csodaszernek a kezelése könnyű. Zökkenőmentesen vezérelheti és testreszabhatja funkcióit, a teret az Ön preferenciáihoz és törekvéseihez igazítva. Ennek során szemtanúja lesz, ahogy hálószobája és otthona vizuális metamorfózison megy keresztül, és felkarolja a megnövekedett esztétikát, amely meghaladja a hétköznapokat.
Amit kínálunk, lényegében bepillantást nyújtunk az intelligens világítás jövőjébe. Ez a lámpa a technológia, az esztétika és a funkcionalitás zökkenőmentes konvergenciájának bizonyítéka. Formája határait túllépve mindennapi életének alapvető elemévé válik, és korábban elképzelhetetlen módon gazdagítja környezetét. Üdvözöljük a megvilágítás új korszakában, ahol az innováció nem ismer határokat :)

Főbb jellemzők
Forradalmi intelligens LED lámpa
Beépített Bluetooth hangszóró
Vezeték nélküli töltési lehetőség
Légkörjavító funkció
Alkalmazás által vezérelt a kényelmes kezelés érdekében
Tökéletes hálószoba és otthon díszítésére


Méret (H x Sz x Ma cm): 160*160*135mm
Súly (kg): 0,67
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Hangfalak, hangfalszett
Márka: egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Starry Sky Light vezeték nélküli töltő Bluetooth hangsz" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media