Betöltés...

TV fali tartó konzol, három síkban állítható karral - 32" - 85"

Ár: 13.990 Ft

TV fali tartó konzol, három síkban állítható karral - 32" - 85"

Hihetetlenül vonzó fali tartó a neves LTC márkától, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is képes kielégíteni.
JÓ MINŐSÉGAz LTC fali konzolok kiváló minőségű szerelési tartozékok, amelyek hozzáférhető beépítési módot, fémszerkezetet, számos beállítási lehetőséget és a közös VESA rögzítési szabvánnyal való kompatibilitást kínálnak. Minden tartó tartalmaz információkat a kijelző ajánlott átlójáról és a maximális terhelésről. Az LTC tartók széles kínálatában mindenki talál magának valót.
SZÉLESKÖRŰ KOMPATIBILITÁSA bemutatott tartó hihetetlenül erős és univerzális - a rögzítőfuratok távolsága 600 x 400 mm-ig állítható (az első érték a vízszintes furatok közötti távolság, a második érték a függőleges lyukak közötti távolság). Ha TV-je kompatibilis a VESA rögzítési szabvánnyal, és megfelel az ajánlott előírásoknak, a bemutatott tartó lehetővé teszi a problémamentes fali rögzítést.
BIZTONSÁGAz akasztót úgy tervezték, hogy 32" és 85" közötti átlójú tévékkel működjön együtt. Ezenkívül akár 50 kilogramm terhelést is elbír . Ezáltal optimális biztonsági szintet biztosít minden telepített eszköz számára.
TELJES BEÁLLÍTÁSI SZABADSÁGA fogantyú három síkban állítható. Ez azt jelenti, hogy a dőlésszög állítható (-8° ~ +12°) és vízszintes állítás ? 90° tartományban. A tartót az alappal összekötő összecsukható karok lehetővé teszik a TV faltól való távolságának beállítását 81-480 mm tartományban .
ERŐS FELÉPÍTÉSA termék kiváló minőségű kivitelezésével és példátlan tartósságával tűnik ki a piacon lévő többi tartó közül. A megerősített fémötvözetből készült erős szerkezet lehetővé teszi a TV biztonságos rögzítését a falhoz.
FIGYELEM!A készletben található rögzítő dübelek és csavarok nem garantálják a megfelelő felszerelést minden típusú falra.A fogantyút szerelő személy felelős a rögzítőcsapok és csavarok típusának, számának és méretének kiválasztásáért.A fal típusának és a TV súlyának megfelelő tiplik és csavarok helytelen kiválasztása vagy helytelen beszerelése a tartó kihúzásához vezethet a falból, ami károsíthatja a TV-t, a falat, a környezetet, és károsodhat. veszélyt jelent az emberi egészségre és életre.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TV fali tartó konzol, három síkban állítható karral - 32" - 85"" című hirdetést látja. (fent)