Betöltés...

RGB Bluetooth hangszóró 2 karaoke mikrofonnal YS-110

Ár: 5.490 Ft

RGB Bluetooth hangszóró 2 karaoke mikrofonnal YS-110

Hordozható karaoke szórakozás: Élvezze az éneklést útközben a vezeték nélküli Bluetooth hangszórókkal, kettős mikrofonnal és lenyűgöző hangulatvilágítással rendelkező YS-110 karaokegéppel.
Sokoldalú éneklési élmény: Emelje fel otthoni szórakozását ezzel a mini zenedobozzal -tökéletes kiegészítő családi énekléshez, születésnapi bulikhoz és szabadtéri rendezvényekhez.
Vezeték nélküli kényelem: Használja ki a vezeték nélküli éneklés szabadságát a kettős mikrofonnal, zökkenőmentes karaoke élményt kínálva. Ideális esküvőkhöz, fesztiválokhoz és szabadtéri összejövetelekhez.
Többfunkciós Karaoke Delight: Az YS-110 TF és USB kompatibilitást, változtatható hangerőszabályzót és házimozi élményt kínál. Merüljön el a zene világában ezzel a dinamikus karaoke hangszóróval.
Kompakt és stílusos kialakítás: Tapasztalja meg stílusosan a karaokét az YS-110 letisztult kialakításával. Hordozhatósága, multifunkcionalitása és magával ragadó világítása tökéletes választássá teszik bármilyen éneklési alkalomra.
A termék méretei: 16 x 10 x 18 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "RGB Bluetooth hangszóró 2 karaoke mikrofonnal YS-110" című hirdetést látja. (fent)