Betöltés...

Vocal Artist professzionális karaoke szett 2 mikrofonnal

Ár: 14.990 Ft

Vocal Artist professzionális karaoke szett 2 mikrofonnalVezeték nélküli mikrofonrendszer Karaoke-hoz: A mikrofon tiszta, magas minőségű hangot biztosít torzítás nélkül. A professzionális dinamikus mikrofon készlet.
A mikrofon kijelzője valós időben mutatja az akkumulátor szintjét és a jel erősségét. A mikrofont és a vevőt professzionálisan tesztelték, hogy magas ütésállósággal, könnyebb súllyal és nagyobb kopásállósággal rendelkezzenek.
Jelstabilitás: A nagy érzékenységű professzionális dinamikus mikrofon 160 láb (25m) munkatartományt biztosít, megoldva a kusza kábelek problémáját. A beépített kardioid iránykarakterisztikával rendelkező UHF VEZETÉK NÉLKÜLI MIKROFON tisztább jelet és jobb hangminőséget biztosít, csökkentve az interferencia és a kapcsolat megszakadásának lehetőségét.
A mikrofonok 2 db AAA-s elemmel működnek, a csomag nem tartalmazza az elemeket!
Plug and Play: Egyszerűen csatlakoztassa a vevőt a mikrofon csatlakozójához, és a vevő automatikusan szinkronizálja a frekvenciát a mikrofonnal. Az akkumulátorok, adapterek és egyéb tartozékok a csomagban találhatók és azonnal használatra készek, amikor megkapja.
Széles körű eszköztámogatás: A mikrofon olyan eszközökkel való használatra lett tervezve, amelyek 6,35 mm-es (1/4 ") vagy 3,5 mm-es (1/8") mikrofon bemenettel rendelkeznek. Alkalmas karaoke gépekhez, keverőkhöz, jukeboxokhoz, audioerősítőkhöz, PA rendszerekhez, aktív hangszórókhoz, hangosító erősítőkhöz és teherautó hangrendszerekhez.
Specifikáció:

Kapcsolódási hatótávolság: 50m
Akkumulátor kapacitása: 1200 mAh
Frekvencia válasz: 30Hz-20KHz
Működési hőmérséklet: -10°C-55°C













































































































































































0 Links




0 Links




























Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vocal Artist professzionális karaoke szett 2 mikrofonnal" című hirdetést látja. (fent)