Betöltés...

V8S Podcast, karaoke keverőpult mikrofonnal

Ár: 11.990 Ft

V8S Podcast, karaoke keverőpult mikrofonnalEz a podcast felszerelés sokoldalúan használható: játékhoz, élő közvetítéshez, podcast készítéshez, hangalámondáshoz és zenei felvételhez egyaránt ideális.
16 Hanghatás Az élő hangkártya 16 különböző hanghatással rendelkezik, beleértve a lövöldözést, gyülekezést, evakuálást, figyelmet, nevetést, éljenzést, segítségkérést, együttlétet stb., hogy egy laza és szórakoztató élő szobát hozzon létre.
8 Szórakoztató Mód Ez az élő hangkártya elektromos hang, elkerülés, hangváltozás, monitor, chat, kiabáló mikrofon, éneklés és az eredeti hang eltávolítása módokat kínál. Számos mód, hogy több szórakozást biztosítson.
Gombos Beállítás A hangváltó hangkártya 6 fő beállító gombbal rendelkezik a hangbevitel és -kimenet finomhangolására, kényelmes egyensúly beállításra és pontos hanghatásokra.
Chip Leírása A DSP chip digitális jelfeldolgozó, amely a digitális jeleket emberi hanggá és kísérő hanghatásokká alakítja többlépcsős számításon keresztül. A hangminőség tisztább és stabilabb, biztosítva az éneklés és a hang hierarchiájának és térérzetének fokozását, hogy az élő hang kerekebb és háromdimenziósabb legyen.
Vezeték Nélküli Kapcsolat A hangkeverő tábla Bluetooth funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a mobiltelefonos kíséretet, és támogatja három mobiltelefon csatlakozását, kettőt élő közvetítéshez és egyet kíséretként.
Könnyű Dizájn Intelligens elkerülés és az eredeti hang eltávolítása, élő közvetítéshez és karaokehoz testre szabva, könnyű dizájnnal. Amikor a hang bejön, az indikátor világít, énekléskor pedig légzőlámpaként működik.

Anyag: Fém, Elektronika
Bluetooth: Igen
Frekvencia: 20Hz-20KHz+3dB
Támogatott eszközök: Mobiltelefonok, Tabletek, Számítógépek
Akkumulátor típusa: Beépített 500mAh Polimer Lítium Akkumulátor

Csomag tartalma:

1db mikrofon
1 db mikrofon szűrő
1 db szivacsa mikrofonra
mikrofon összeszereléshez tartozékok
1 db Mikrofonkábel
2 db Jack-micro USB kábel
1 db micro USB-USB kábel













































































































































































0 Links




0 Links




























Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "V8S Podcast, karaoke keverőpult mikrofonnal" című hirdetést látja. (fent)