Betöltés...

Karbantartást nem igénylő SLA gél akkumulátor 6V 7,2Ah

Ár: 4.990 Ft

Karbantartást nem igénylő SLA gél akkumulátor 6V 7,2Ah
Karbantartást Nem Igénylő AkkumulátorAz SLA akkumulátorok karbantartást nem igénylő zárt zselés akkumulátorok.
TermékleírásA karbantartásmentes, szivárgásmentes, újratölthető akkumulátorok korszerű gyártósoron készülnek, és pufferes és ciklikus működésre egyaránt alkalmasak. Ezeket az akkumulátorokat tartósság és kiváló minőség-ár arány jellemzi.
Alapvető Jellemzők- Függőleges Helyzet: Működés közben nem igényel függőleges helyzetet.- Elektrolit Utántöltés: Nem igényel elektrolit utántöltést.- Biztonsági Szelepek: Kiváló minőségű biztonsági szelepek használata garantálja az akkumulátor hosszú és karbantartásmentes működését.- Ellenállóság: Kiválóan ellenáll a hőmérsékletnek, ütéseknek és rezgéseknek.
Alkalmazási Területek- Elektromos Játékok: Biztosítja a szükséges tápellátást.- Vészvilágítás: Megbízható áramforrás vészvilágításhoz.- UPS Tápegység: Támogatja a folyamatos áramellátást.- Orvosi Berendezések: Biztosítja az orvosi eszközök folyamatos működését.- Elektromos Járművek: Tápellátás motorkerékpárok, quadok, robogók, fűnyírók, csónakok és motorcsónakok számára.- Pénztárgépek és Fiskális Nyomtatók: Stabil áramforrás pénztárgépekhez és nyomtatókhoz.- Automatizálási és Riasztórendszerek: Tápellátás ipari televíziókhoz, tűzvédelmi és riasztórendszerekhez.- Napelemes Rendszerek: Támogatja a napenergia rendszereket.
Műszaki Adatok- Névleges Feszültség: 6 V- Kapacitás: 7,2 Ah- Ciklikus Munka: 7,20 - 7,50 V- Készenléti Állapot: 6,75 - 6,90 V- Indító Áram: Kevesebb, mint 2,1 A- Méretek: 150 x 95 x 35 mm- Súly: 1,12 kg
Ez az akkumulátor ideális választás számos különböző alkalmazásra, biztosítva a megbízható és hosszú élettartamú áramellátást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Karbantartást nem igénylő SLA gél akkumulátor 6V 7,2Ah" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: