Betöltés...

Blow RA11 Napelemes hordozható analóg AM/FM rádió

Ár: 18.990 Ft

Blow RA11 Napelemes hordozható analóg AM/FM rádió
A BLOW RA11 egy innovatív napelemes hordozható AM/FM rádió, amely lehetővé teszi a zene, rádióadások és fontos információk élvezetét bárhol, bármikor. A készülék számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek különösen hasznosak utazások, kirándulások vagy vészhelyzetek során.
Főbb Jellemzők:Napelemes Töltés: A beépített napelem lehetővé teszi az akkumulátor környezetbarát módon történő feltöltését elektromos hálózat használata nélkül. Helyezze a rádiót napos helyre a folyamatos töltés érdekében.Hajtókaros Töltés: Ha nincs elegendő napfény, a beépített hajtókar segítségével gyorsan feltöltheti az akkumulátort. Egy perc tekerés 10-15 perc rádiózást biztosít.Power Bank Funkció: A rádió 4000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi különféle elektronikus eszközök, például okostelefonok, okosórák, kamerák és táblagépek töltését az 5V 2A USB porton keresztül.Zseblámpa: Három nagy teljesítményű, egyenként 1 W-os LED biztosít erős megvilágítást, ami különösen hasznos vészhelyzetekben. A zseblámpa három fokozatú fényerő-beállítással rendelkezik.SOS Funkció: A készülék hangos és tiszta SOS jelzést tud leadni Morse-kódban, ami rendkívül fontos vészhelyzetekben. Az ébresztés aktiválásához egyszerűen nyomja meg a SOS gombot a rádión.Műszaki Adatok:

Hangolás: Analóg AM/FM
AM: 522-1629 KHz
FM: 87,5-108 MHz
Antenna: 57 cm, teleszkópos
Hangszóró: Max 3W
Kijelző: LCD
Akkumulátor: 4000 mAh
Bemenet: 5V 2A
Kimenet: 5V 2A
Működés: 2,7 - 4,2V
Zseblámpa: 3W
Méretek: 150 x 75 x 50 mm
Súly: 294g
A Készlet Tartalma:
RA11 hordozható rádió
Csomagolás
USB Type-C kábel

A BLOW RA11 rádió ideális választás mindazok számára, akik megbízható és sokoldalú eszközt keresnek. Legyen szó otthoni használatról, utazásról vagy vészhelyzeti készültségről, ez a rádió minden helyzetben megállja a helyét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blow RA11 Napelemes hordozható analóg AM/FM rádió" című hirdetést látja. (fent)