Betöltés...

EliteScreens Aeon AR100DHD3 100" Fali vetítővászon (221x124 - 16:9) Matt szürke

Ár: 212.960 Ft

Az Elite Screens AR100DHD3 Aeon Fix Frame vetítővászon egy fix képkockás vetítővászon, amely az Elite EDGE FREE technológiáját használja. Az EDGE FREE dizájn egy óriási méretű, síkképernyős TV-képernyőre emlékeztet. Az Aeon ultravékony borítást tartalmaz beépítési lehetőségként, amely tovább javítja az általános megjelenést.

Képernyő anyaga
A CineGrey 3D egy referenciaminőségű anyag, amelyet olyan környezetekhez fejlesztettek ki, ahol minimális a szobavilágítás szabályozása. ISF tanúsítvánnyal rendelkezik a színpontosság érdekében. A CineGrey 3D egy szögvisszaverő CLR/ALR elülső vetítési anyag szabványos hosszú vetítésű vetítőkhöz. A szitaanyag a keretre nyúlik, így tartósan szorosan feszített sík felületet eredményez. Aktív 3D, 4K UHD és HDR készen áll.

Tervezés és telepítés
Alumínium könnyű, osztott keretes kialakításPercek alatti összeszerelésre és telepítésre terveztékEDGE FREE vagy telepítsen ultravékony bársony szalag díszítéstA kisebb alapterület maximalizálja a látómezőtA fali tartókonzolok csúsztathatók, biztosítva a keret megfelelő középre állítását

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "EliteScreens Aeon AR100DHD3 100" Fali vetítővászon (221x124 - 16:9) Matt szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: