Betöltés...

Avtek Soundbar V2 2.1 Hangprojektor

Ár: 41.960 Ft

Az Avtek Soundbar v2 2.1 a népszerű Avtek Soundbar 2.1 utódja. Elődjéhez képest a modellt "kibővítették" a bassz-reflexszel , amelynek köszönhetően az alsó frekvenciatartomány még jobban reprodukálható. A készülék digitális HDMI bemenettel (ARC) és USB porttal rendelkezik a zenei fájlok lejátszásához. A soundbar 3 hangszóróból épül fel 2.1-es rendszerben: két 12 W-os szélessávú hangszóró + 36 W-os mélynyomó.

Egyszerű telepítés. Az Avtek Soundbar v2 2.1  rögzítőkonzolokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a hangszórót gyorsan és egyszerűen a TV, monitor vagy interaktív tábla alá akaszthassa. Ezenkívül a hangsugárzó sáv két "lábbal" rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy biztonságosan elhelyezhesse bármilyen felületen, anélkül, hogy félnie kellene a sérüléstől.

Széles körű csatlakozási lehetőségek. A beépített Bluetooth-modul lehetővé teszi a hang vezeték nélküli lejátszását a számítógépről, telefonról és más, ezt a szabványt támogató mobileszközökről. A ház hátoldalán a felhasználó bemeneteket talál: HDMI (ARC), RCA (L/R), optikai, USB-port, a ház oldalán pedig egy 3,5 mm-es szabványos minijelzős vonalbemenet is található.

Egyszerű kezelőszervek. A hangszóró oldalán található gombok segítségével gyorsan válthat hangforrást, párosíthat BT-eszközzel, és állíthatja a hangerőt. A készülékhez tartozik egy funkcionális infravörös távirányító is, amely lehetővé teszi a hangerő beállítását, a hangforrás megváltoztatását, a basszus és a magas hangok beállítását (DEFAULT módban), egy előre meghatározott hangprofil kiválasztását és a Bluetooth-eszközök párosítását.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Avtek Soundbar V2 2.1 Hangprojektor" című hirdetést látja. (fent)