Betöltés...

Gogen MAXIPREHRAVACP Rádió karaoke mikrofonnal - Rózsaszín

Ár: 21.920 Ft

A Maxipes Fík mesefigura egy új rádión keresztül jelenik meg, amely nem hiányozhat egy gyerek szobából sem! A GoGEN MAXIPREHRAVAC szép dizájnnal és minden olyan fontos funkcióval rendelkezik, amely a fiatal zene szeretők számára fontos lehet. Ennek köszönhetően nem csak a legkisebb családtagoknak lesz a kedvence.
Karaoke funkció mindenkinek!A gyerekek szeretnek énekelni és azt szeretik leginkább, ha mindezt a mikrofonba tehetik, háttérzenével. Pontosan erre gondoltak, mikor a MAXIPREHRAVACOT megálmodták. A mikrofon és a karaoke a színes lejátszó legfontosabb funkciói. A gyerekek így könnyen csatakozhatnak kedvenc zenekarukhoz, vagy énekesükhöz.

A lejátszó lehetővé teszi a CD-R és CD-RW lemezek lejátszását és kedvencüket MP3 formátumon keresztül is hallgathatják. Ezt a funkciót a Flash memóriából származó zenék lejátszásánál is használhatja, a beépített USB aljzaton keresztül. A készülékhez analóg FM tuner tartozik. A karaoke funkció is könnyen használható a további funkciók mellett. Elég csak a mikrofont csatlakoztatni, amely a csomagolásban található és kezdődhet a show!

A MAXIPREHRAVAC tápellátása elektromos hálózaton keresztül, vagy elemekkel biztosított. Így a karaoke shownak semmi nem állhat útjába, akár egy születésnapi party közepén sem.

A rádiómagnó kezelését a gyerekek könnyedén megtanulják a gomboknak és az áttekinthető LCD kijelzőnek köszönhetően, mely biztosítja a könnyebb tájékozódást a lejátszott dalok között vagy a rádióadó kiválasztásánál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Gogen MAXIPREHRAVACP Rádió karaoke mikrofonnal - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: