Betöltés...

Gogen MAXI KARAOKE Bluetooth CD lejátszó mikrofonnal - Kék

Ár: 24.260 Ft

Maxipes Fík egy tradícionális cseh mese a figura, a Gogen MAXIKARAOKE CD-lejátszót készített minden gyermeksztár számára. Első pillantásra lenyűgöz a legkisebb családtagok számára tervezett dizájnnal. 

Olyan, mint egy játékBár a Gogen MAXIKARAOKE kialakításánál fogva inkább egy játékra hasonlít, számos, a hétköznapi játékokra jellemző funkcióval rendelkezik. Fig és Aja rajzai alatt található a CD-lejátszó. A lejátszó CD-R / RW formátumokat is képes kezelni, és lehetővé teszi az MP3 fájlok lejátszását is. A lejátszó képes kezelni ezt a formátumot is, ha éppen az USB flash meghajtó van használatban - bemenete a készülék hátoldalán található.

Kényelmes Bluetooth streaming képességHasznos funkciója továbbá, hogy támogatja az audiofájlok vezeték nélküli streamingjét Bluetooth-on keresztül. Lejátszhat például meséket a gyermekek számára közvetlenül mobileszközéről, anélkül, hogy félnie kellene attól, hogy a készülék megsérül. Ez a funkció akkor is hasznos, ha szabályozni szeretné a lejátszó hangerejét is.

Ébressze fel a kicsikben rejlő énekeseketA színes mikrofon kábel a Gogen MAXIKAROKE csomag része. Csatlakoztatása után az aktuális lejátszási tartalom kiegészíthető énekkel vagy beszéddel. A lejátszó 6,3 mm-es mikrofon bemenettel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy olyan mikrofont is csatlakoztathasson mely a csomagban nem található.

Praktikus 3,5 mm-es fejhallgató kimenetA Gogen MAXIKARAOKE lejátszó két hangszóróval rendelkezik, mindegyik 1,2 W teljesítményű. Hálózatról vagy akkumulátorról táplálható - 6xLR14 (C típus).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Gogen MAXI KARAOKE Bluetooth CD lejátszó mikrofonnal - Kék" című hirdetést látja. (fent)