Betöltés...

MAONO WM620 Csiptethető Vezeték Nélküli Zajszűrős Mikrofon WM620

Ár: 24.990 Ft

A WM620 vezeték nélküli hordozható mikrofon mérete nagyon kicsi, de nagy kreatív potenciállal rendelkezik, kifogástalan hangminőséggel és 2 szintű zajszűréssel. Könnyen csatlakoztatható mágnesesen vagy a gallérodra csiptethető, hogy leesés nélkül hordozható legyen. Gyöngyházfekete fényű tokjával ez a vezeték nélküli mikrofon egy színpompás színt ad az öltözékedhez.

Minden egységbe beépítve 2 mikrofon és egy fejlett új algoritmus biztosítja, hogy a WM620 hangja éles, természetes és kiegyensúlyozott legyen. A magas, 48K-s mintavételi sebességgel rendszerünk precíz hangrögzítést biztosít, megőrizve a hangod finomságait és dinamikáját. Tedd kiemelkedővé videóid, és szerezz több rajongót és kedvelőt a kifogástalan hangminőséggel.

A beépített ENC (Környezeti Zajcsökkentés) technológiával felszerelt mikrofon jelentősen csökkenti a háttérzajt, és kivételes hangtisztaságot biztosít. Akár tartalomkészítés, élő közvetítés, interjúk készítése vagy más kreatív munka során, ez a mikrofon gondoskodik arról, hogy a hangod átragyogjon.

Élvezd a megszakítás nélküli felvételt megbízható mikrofonunkkal. A 6 órás akkumulátoros üzemidővel és a töltőtok által biztosított további 12 órás üzemidővel soha nem kell aggódnod, hogy lemerül az akkumulátor. Töltsd fel telefonod az RX interfészen keresztül, miközben rögzítesz, kényelmesen és rugalmasan.

Csatlakoztasd az egységet a készülékhez és kapcsold be az RX-et, egyszerű! Az RX jelzőfénye rendszeresen villogni fog felvétel közben, így nem kell aggódnod, hogy nem rögzít. Széles körű kompatibilitás az Android telefonokkal, iPhone 15-ökkel, akciókamerákkal és számítógépekkel.

Emeld fel a hangod egyetlen kattintással a mikrofon kényelmes reverb effekt funkciójával. Fokozd hangod gazdagságát, és nyújts magával ragadó élményt a hallgatóságnak. Tökéletes a professzionális és magával ragadó előadás megteremtéséhez.

Ez a vezeték nélküli mikrofon a 2,4 GHz-es frekvenciasávot használja, hogy megszabaduljon az UHF zsúfolt és zavaros tartományától. Akár 100 m-es látótávolsággal rendelkező vezeték nélküli hatótávolságot is elérhetsz, ami szabadságot és rugalmasságot jelent.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "MAONO WM620 Csiptethető Vezeték Nélküli Zajszűrős Mikrofon WM620" című hirdetést látja. (fent)