Betöltés...

Havit SK851BT Vezeték Nélküli Kézi Mikrofon SK851BT

Ár: 21.990 Ft

Fedezd fel a Havit SK851BT Vezeték Nélküli Kézi Mikrofont, ami a legújabb technológiai fejlesztéseket és kényelmet kínálja a hangfelvételhez! Ezzel a vezeték nélküli mikrofonnal Android és iOS eszközeidet is könnyedén összekötheted, így bármikor és bárhol élvezheted a zenehallgatást vagy hangfelvételek készítését.

A Bluetooth csatlakoztathatóság lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen összekapcsold a mikrofont okostelefonoddal vagy táblagépeddel, így egyszerűen élvezheted a vezeték nélküli szabadságot.

A beépített kártyaolvasó lehetőséget biztosít a zeneszámok közvetlen lejátszására a mikrofonról. Emellett a beépített hangerőszabályzó és Equalizer segítségével finom hangolhatod a hangot, így mindig kristálytiszta és tökéletes hangzást érhetsz el.

Fedezd fel a Havit SK851BT Vezeték Nélküli Kézi Mikrofont, és lépj egy új szintre a hangfelvételek és zenehallgatás terén!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Havit SK851BT Vezeték Nélküli Kézi Mikrofon SK851BT" című hirdetést látja. (fent)