Betöltés...

MAONO DM30 USB Streamer/Gamer Mikrofon RGB - Lila DM30 RGB purple

Ár: 19.990 Ft

VEZÉRELHETŐ RGB VILÁGÍTÁS

Szoftveres és hardveres valós idejű szinkronizálási színbeállítás, a DM30 RGB mikrofon 5 állítható dinamikus többszínű gradienssel és 7 statikus egyszínű beállítássall rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy bármikor módosítsd a színt kedve szerint. Légy egyedi, válaszd a hangulatodhoz leginkább illő beállítást, ha pedig nincs rá szükséged egyszerűen ki tudod kapcsolni.

NAGY ÉRZÉKENYSÉGŰ KARDIOID FELVEVŐ EGYSÉG

A kardioid kialakításnak köszönhetően kiváló, tengelyen kívüli hangelnyomó képességgel rendelkezik, csökkenti az oldalról és hátulról érkező hangok felvételét, így kiküszöbölvén a nem kívánatos háttérzajt.

SZÉLESKÖRŰ TESTRESZABHATÓSÁG A MAONO LINK SZOFTVERREL

A Maono-Link segítségével rengeteg mindent testreszabhatsz, igényednek megfelelően: mikrofon erősítés, fejhallgató hangerő, RGB világítás, hangszínszabályzó, limiter, kompresszor, hang üzemmódja.

MAGAS MINŐSÉG

A teljes fémházas kialakítású DM30 USB mikrofon nagy érzékenységű kondenzátor mikrofonmaggal, 24 bit/48 kHz nagy mintavételezési sebességgel rendelkezik. Masszív és esztétikus megjelenésű fém háza csökkenti a vibrációt, így biztosított a még magasabb minőségű hangvisszaadás.

EGYSZERŰ USB CSATLAKOZTATÁS

Egyszerű Plug-and-play használat asztali számítógépen vagy laptopon, mindössze egy USB összeköttetés szükséges és már készen is áll a használatra. Magabiztos hangvisszaadás, tisztán, érthetően, zajmentesen.

3 IN 1 MULTIFUNKCIÓS GOMB

A DM30 RGB mikrofon valódi egykattintásos némítással, mikrofon erősítés szabályozással és fejhallgató hangerő-szabályozással rendelkezik, így teljes mértékben megvalósítja a funkcionalitás mindössze egyetlen gombra összpontosítva.

A Maono azzal a küldetéssel és vizióval jött létre, hogy a világ legjobb mikrofonjait és audiotermékeit készítsék. Folyamatosan visszajelzések alapján dolgoznak és beépítik az audioszoftverekkel kapcsolatos szakértelmüket a hardvertermékeikbe. Minden tervezést, kutatást, fejlesztést és gyártást a Maono végez. A Maono eddig 153 piacra lépett be szerte a világon és több száz díjat zsebelhettek be termékeikkel az internetes tech cuccok világában. Röviden a Maono - Egy globális piacvezető márka az audiotermékek piacán!

A Maono mikrofonokat és audiotermékeket kifejezetten internetes tartalomkészítésre tervezték, különősen annak a fiatal genrációnak, akik szeretnek podcastolni és megosztani minden pillanatukat az interneten.

A Maono elkötelezett amellet, hogy az auditermékek globális vezető márkája legyen. A felhasználóik csodálos és kristálytiszta hangzással élhetik át és teremthetik meg a boldogságot világszerte!

Maono - Globális Piacvezető Internet Mikrofon

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "MAONO DM30 USB Streamer/Gamer Mikrofon RGB - Lila DM30 RGB purple" című hirdetést látja. (fent)