Betöltés...

2 professzionális mikrofon készlet lavaliera, Exaltus®, USB C, 3.5 Jack, Lightning, vezeték nélküli élő, 2.4 GHz, interjúk, újratölthető, háttérzajcsökkentés, telefon kompatibilis, DSLR kamer

Ár: 18.852 Ft

Bemutatjuk a 2 mikrofonból álló készletet Exaltus® lavalier-vel, amely felkavarta a csillagok között. Kiváló minőségű hangélményt nyújt.

 

 

 

 

 

A C típusú mobiltelefonokhoz, iPhone-okhoz, kamerákhoz, hangszórókhoz, hangkártyákhoz, erősítőkhöz és egyebekhez való alkalmazkodás széles skálájával ez a készlet rendkívül sokoldalú.

 

 

 

 

 

 

Akár lelkes vlogger, közösségimédia-tartalomkészítő, újságíró vagy amatőr filmkészítő vagy, ez a készlet lehetővé teszi, hogy tiszta és professzionális hangzást érj el külön erőfeszítés nélkül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Főbb jellemzői:

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Egyszerű automatikus csatlakoztatás - Ez a készlet kompatibilis iPhone, iPad, Android, kamerákkal, számítógépekkel és egyebekkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

• Két hangforrást rögzíthet egyszerre, lehetővé téve, hogy hatékonyan dolgozzon csapatként interjúkhoz, vlogokhoz, élő közvetítésekhez a YouTube-on, a Facebookon vagy a TikTokon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Nem számít, milyen eszközt használ, ez a mikrofonkészlet könnyen csatlakoztatható , és tiszta, kiváló minőségű hangot biztosít.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Intelligens zajszűrés - A beépített Bluetooth mikrofonnal és a 2,4 GHz-es átviteli technológiával tiszta hangzást és kivételes hangzást érhet el.

 

 

 

 

 

 

• Ez a zajszűrő technológia lehetővé teszi, hogy kristálytiszta hangot érjen el, függetlenül attól, hogy milyen környezetben dolgozik, és akár útközben is rögzít.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Teljes kompatibilitás - Ez a vezeték nélküli mikrofonkészlet IOS 6.0 vagy újabb (Lightning porttal) és Android 3.0 vagy újabb rendszerekkel működik.

 

 

 

 

 

 

 

 

• Tökéletes interjúkhoz, online konferenciákhoz, podcastokhoz, vlogoláshoz, élő közvetítéshez stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Minőségi szolgáltatás: A szállítás előtt egyenként ellenőrizzük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy optimális állapotban kapja meg a készletet. Ha bármilyen probléma merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk a termék optimális működésével kapcsolatos problémákat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Plug & Play: Nincs szükség további adapterekre, alkalmazásokra vagy Bluetooth-kapcsolatra. Egyszerűen csatlakoztassa a vevőegységet az eszközhöz, kapcsolja be a mikrofonokat és a vevőegységet, és máris gyorsan csatlakozik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Nem kell többé időt pazarolni a beállítások konfigurálására vagy bonyolult Bluetooth-kapcsolatokkal küzdeni. Csak csatlakoztassa a vevőegységet az eszközökhöz. és kapcsolja be a Lavalier mikrofont. Ez a két rész automatikusan és gyorsan párosul, így nagyon rövid idő alatt elkezdheti a felvételt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Két vezeték nélküli mikrofon: A készlet 2 mikrofonadót és 1 vevőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre két különböző forrásból rögzítsen hangot, de egy személy is használhatja.

 

 

 

 

 

 

 

♦ Gyors újratöltés: Az újratölthető lítium akkumulátor akár 6-7 órás működést biztosít, és mindössze 1,5 óra alatt feltöltődik. A készülék és az eszköz egyszerre tölthető.

 

 

 

 

 

 

 

♦ Hordozható és stílusos kialakítás: A lavalier mikrofon kompakt és könnyű kialakítású, így bárhová könnyedén magával viheti. Tökéletes kiváló minőségű felvételekhez bárhol és bármikor.

 

 

 

 

 

 

 

• Akár úton vagy, akár stúdióban, akár a szabadban, ez a készlet készen áll a kiváló minőségű hangzásra.

 

 

 

 

 

 

 

 

♦ Hosszú hangtartomány és hosszú akkumulátor-üzemidő: A lenyűgöző, 20 méteres hangtartománynak és a több mint 7 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően rengeteg ideje lesz távolról rögzíteni a hangokat.

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

Ez a lavalier mikrofonkészlet ideális megoldás mindazok számára, akik kiváló minőségű hangot szeretnének elérni videofelvételek készítése közben.

 

 

Automatikus csatlakoztatása és fejlett zajszűrő technológiája alkalmazások széles köréhez alkalmassá teszi, hordozható kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy bárhol használhassa.

 

 

Ezzel a készlettel tiszta, professzionális hangzást kapsz, függetlenül attól, hogy milyen környezetben dolgozol.

 

 

 

 

 

Az Exaltus® védjegyet az Osim az M 2023 05837 raktárszám alatt jegyezte be, és a GUARANTEE EXPERT S.R.L. tulajdonát képezi. Ha hamisított terméket kap más eladóktól, kérjük, azonnal jelölje meg az Emagot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "2 professzionális mikrofon készlet lavaliera, Exaltus®, USB C, 3.5 Jack, Lightning, vezeték nélküli élő, 2.4 GHz, interjúk, újratölthető, háttérzajcsökkentés, telefon kompatibilis, DSLR kamer" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések