Betöltés...

Okos karaoke mikrofonok gyerekeknek és felnőtteknek, Exaltus, hordozható Bluetooth hangszóró, vezeték nélküli, 2 mikrofon mellékelve, partiajándék, MP3 lejátszó, microSD kártya, rózsaszín

Ár: 13.443 Ft

♦ Többfunkciós: Az Exaltus® Karaoke gép vezeték nélkül továbbít a legújabb beépített Bluetooth 5.0 chipen keresztül, azonnali párosítást biztosítva, stabilabb átvitelt és nagyobb távolságokat biztosítva.



 



 



 



 



 



 

• A mellékelt 2 mikrofonnal gyermekei jól szórakozhatnak egy gyönyörű duettet alkotva.



 



 

 

 



 



 



 

 

 

 

 

 



 



 



 



 



 

 



 

♦ Többfunkciós: Az Exaltus® Karaoke gép vezeték nélkül továbbít a legújabb beépített Bluetooth 5.0 chipen keresztül, azonnali párosítást biztosítva, stabilabb átvitelt és nagyobb távolságokat biztosítva



 



 



 



 



 




 



 



 



 



 



 

♦ Kiváló hangminőség: alkalmazza a K Song mikrofon új generációját. A magasok tiszták, a középek erősek, a basszus pedig vastag, dinamikus hangzás.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

► Támogatja a zenelejátszást memóriakártyáról, USB OTG mikrofonnal, K dal erősítő funkciót, reverb hang funkciót és fejhallgató kimeneti funkciót.



 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 



 



 



 



 



 



 

► A hordozható karaoke rendszer micro sd memóriakártyákat, USB csatlakozást is fogad, és akár újratölthető akkumulátorként is használható telefonok és mikrofonok töltésére.



 



 



 



 



 

 

 



 

► Alkalmas Android telefonokhoz, Apple-hez, TV-hez, Pad-hez, táblagéphez és PC-hez.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 





 



 



 



 



 




 



 



 



 



 



 

♦ Könnyen használható: A vezeték nélküli mikrofon automatikusan csatlakozik a hangszóróhoz, amikor be van kapcsolva, akár 32 méteres távolságból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Könnyen használható kialakításának köszönhetően minden korosztály számára tökéletes választás.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

♦ Tökéletes ajándék: Az Exaltus® mini karaoke rendszer 4 féle varázslatos hangot tartalmaz: szörnyhang, babahang, férfihang és női hang.

 

 

 

 

 

• Érdekes ajándék gyermekeinek és barátainak, akik szeretnek énekelni és táncolni.



 



 



 



 



 



 



 



 






 



 



 

 



 



 



 



 

► Az elegáns dizájn és a gyönyörű csomagolódoboz kellemes ajándékot nyújt születésnapra vagy más ünnepekre, tökéletes család és barátok számára.



 



 



 



 



 



 



 




 



 



 



 



 

♦ Hosszú akkumulátor-élettartam: Ez a karaoke hangszóró beépített 1500 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 5 órán keresztül képes folyamatosan zenét lejátszani, a mikrofon pedig egy beépített hatékony, 300 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Bármilyen dalt énekelhetsz, bárhol is vagy.



 



 



 



 



 



 



 



 



 




 



 



 



 

♦ HD sztereó hangminőség: hangfrekvencia-meghajtóval és fejlett digitális jelfeldolgozóval, tiszta hang, mérsékelt hangerő, zajmentes. Zene lejátszása közben tartsa lenyomva a hangerő gombot, és kissé állítsa be a kívánt hangerőt.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 





 



 



 



 



 



 

 

 

 

 

 



 

♦ Kicsi és hordozható: Mini hangszóró, kényelmesen hordozható, akár otthon, akár utazás közben, autóba, bőröndbe vagy táskába helyezheti, viheti piknikre, nyaralásra, alkalmas beltéri és kültéri bulikra, éneklésre családi összejöveteleken stb.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

► Szórakoztató hangváltás: Bluetooth karaoke gép 6 féle hangeffektussal, standard, KTV, női, férfi, babahang, többszörös hangváltás, egygombos kapcsoló, több igényt kielégít, több mókát hoz. Kiválóan alkalmas szabadtéri családi partikra, órákra, beszédre és sok más alkalomra.



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

♦ Használata:



 



 

• Bluetooth kapcsolat a telefonnal

 

 

 

 

 



 

1. Kapcsolja be a hangszórót: tartsa lenyomva a kapcsoló gombot 2 másodpercig a bekapcsoláshoz, a Bluetooth jelzőfény villog.

 

 

2. Csatlakoztassa a telefont a készülékhez.

 

 



 

Csomag tartalma:

 

 

1x karaoke gép

 

2x mikrofon

 

1x töltőkábel

 

1x használati utasítás



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 

 

 

 

 

 

 



 



 



 

Az Exaltus® márka az M 2023 05837 letéti számon van bejegyezve Osimban, és a GUARANTEE EXPERT S.R.L. tulajdona. Ha más eladótól hamis terméket kap, azonnal értesítse az Emagot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Okos karaoke mikrofonok gyerekeknek és felnőtteknek, Exaltus, hordozható Bluetooth hangszóró, vezeték nélküli, 2 mikrofon mellékelve, partiajándék, MP3 lejátszó, microSD kártya, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)