Betöltés...

Deity VO-7U USB Podcast Mikrofon Szett - Fehér

Ár: 53.550 Ft

A Deity VO-7U egy dinamikus mikrofon, amelyet kifejezetten streamelők és podcasterek számára terveztek. Szűk vételi tartománya van, amely kivágja a szobazajt, így a hallgatók csak Önt hallják. RGB-gyűrűvel is rendelkezik, amely 12 különböző színnel és hatással rendelkezik, és amelyet testre szabhat, hogy illeszkedjen a számítógép vagy a márka dizájnjához.

A podcasterek és streamelők manapság számos lehetőséggel rendelkeznek, ha arról van szó, hogy hallhatóvá tegyék magukat. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a VO-7U natívan működik az összes elterjedt operációs rendszeren. Nincs szükség további illesztőprogramokra vagy extra szoftverekre.

A játékmenet közepén a dolgok felborulhatnak, de a hangjelzés nem szenvedhet kárt, csak azért, mert győzelmet akarsz szurkolni. Amint a VO-7U több mint 50%-os erősítést regisztrál, a beépített analóg limiter beindul, és gondoskodik arról, hogy a hangfolyamodban ne vágják el a hangot. Tartalomkészítőként sok minden miatt kell aggódnia, a hang tisztasága nem lehet ezek között.



Tulajdonságok:

Polárkép: szuperkardioidA/D átalakítás: 24 bit / 48 kHzMaximális hangnyomás: 135 dBPopszűrő: beépítettKimenet: USB-C interfész / 3,5 mm TRSCsatlakozás (natív): és 5/8''-os csatlakozóaljzatMéretek: Méretek: 58 x 153 mm

A doboz tartalma:

1x VO-7U mikrofon1x habszivacs popszűrő (szélvédő)1x forgatható kar1x asztali rögzítő1x kábel USB-C-ről USB-A-ra kábelkötegelővel1x kábel USB-C-ről USB-C-re kábelkötegelővel3x kábelkötegelő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Deity VO-7U USB Podcast Mikrofon Szett - Fehér" című hirdetést látja. (fent)