Betöltés...

Ulanzi J12 vezeték nélküli Lavalier mikrofon 2 adó és 1 vevő iOS/Apple készülékekhez

Ár: 22.940 Ft

Plug & Play vezeték nélküli mikrofon:



Csak rögzítse az ULANZI vezeték nélküli mikrofont a ruhájához, csatlakoztassa a lightning vevőt az eszközhöz, majd az automatikusan csatlakozik. APP és Bluetooth nem szükséges. Tedd egyszerűbbé és élvezetesebbé az élő közvetítést!



Zajcsökkentés:

Beépített professzionális minőségű intelligens zajcsökkentő modul, amely hatékonyan szűri a zajt és kiváló hangminőséget biztosít. Az eszköz 360 fokos, 3 dimenziós hanghatást biztosít.



Sharp Audio at Distance:

Vezeték nélküli kommunikáció használata a rádiómikrofon és a rádióerősítő között a nagy távolságú rögzítéshez. A leghosszabb átviteli távolság akár 20 méter is lehet. Támogatja a kettő mikrofonos egyidejű felvételét is.



Hosszú élettartamú töltőtok:

A tárolótok a mikrofon töltését is szolgálja. A tárolótok teljes feltöltése után a mikrofon akár 5-ször is teljesen feltölthető, a mikrofon és a vevő pedig körülbelül 6-7 órán keresztül működik tovább egy töltéssel.



Könnyen tárolható, könnyű és hordozható, súlya mindössze 69 g.



Teljes kompatibilitás:

Az ULANZI J12 vezeték nélküli lavalier mikrofonok Apple/iOS lightning porttal rendelkeznek, és a legtöbb Apple okostelefonnal kompatibilisek. Javasoljuk, hogy telefonja szoftverjét frissítse a használat előtt, iOS 13 vagy annál újabb szoftverre.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Ulanzi J12 vezeték nélküli Lavalier mikrofon 2 adó és 1 vevő iOS/Apple készülékekhez" című hirdetést látja. (fent)